טימו קוד קופון לאתר TEMU

oritdi

משתמש פעיל
כן
בהתחלה הם מסרבים, אני מבקש אם אפשר בכל זאת לבדוק שוב... ואז מעבירים ל"מחלקה הבכירה..." שמשיבים בשלילה. ואז אני מסיים את ההתכתבות ומתחיל התכתבות עם נציג חדש שבתחילה מסרב ואז גם הוא מעביר למחלקה בכירה שמאשר.
כמובן שבין לבין אני מכניס משפטים שמתארים כמה אני מאוכזב עמוקות שהם לא נותנים קופון וכמה אני לקוח ותיק ושמן בלה בלה...
זה פחות או יותר התהליך שתמיד עובד לי גם להזמנות שעשיתי בשבוע האחרון
אפשר צילום מסך איפה ממוקם באתר השירות לקוחות\צאט?

נפטון

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240519_021019_Chrome.jpg
    Screenshot_20240519_021019_Chrome.jpg
    KB 89.5 · צפיות: 31

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
כן
בהתחלה הם מסרבים, אני מבקש אם אפשר בכל זאת לבדוק שוב... ואז מעבירים ל"מחלקה הבכירה..." שמשיבים בשלילה. ואז אני מסיים את ההתכתבות ומתחיל התכתבות עם נציג חדש שבתחילה מסרב ואז גם הוא מעביר למחלקה בכירה שמאשר.
כמובן שבין לבין אני מכניס משפטים שמתארים כמה אני מאוכזב עמוקות שהם לא נותנים קופון וכמה אני לקוח ותיק ושמן בלה בלה...
זה פחות או יותר התהליך שתמיד עובד לי גם להזמנות שעשיתי בשבוע האחרון
השיטה עובדת גם באלי?

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מה יותר שווה לבקש מהם קוד קופון או הנחה של 20 אחוז? כי לי תמיד הם נותנים הנחה

נסיך על חלל

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מה זה משנה מה מבקשים?
בסופו של דבר הם נותנים את אותה ההנחה- 20%- הנחה קופון...
לא נתקלתי במישהו שקיבל הנחה של יותר מ20%.

naama m

משתמש פעיל
השיטה עובדת גם באלי?
חושבת שלא
לאלי יש קופונים שיווקים וכו'

ולגבי הקופון בטמו אני ביקשתי מנציג בצאט שיבטל את המינימום 75 ש"ח להזמנה (שמעתי שעובד) וגם קופון, וקיבלתי מהר מאד תשובה שא"א לבטל את המינימום ש"ח להזמנה אבל יש קופון והוא הביא לי בלי מו"מ :LOL: אולי כדאי מראש ללכת על כל החבילה, לבקש כל מה שאפשר ואז הם נותנים מה שהם מוכנים בלי בעיה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה