פשוט למכור בשניה
משתמש פעיל
אצלי נחסם האנידסק לגמרי, לא נותן להתחבר לאחרים ולא אליו
ולא נותן להוריד מחדש
יש עוד מישהו?
ולא נותן להוריד מחדש
יש עוד מישהו?
למחשב השני יש שתי מסכים? אם כן לכאורה את רואה רק את אחד המסכים.מישהו יודע למה בהתחברות מרחוק התיקיות לא עובדות לי? אני מנסה לפתוח תיקיה וזה פותח לי אותה למטה בסרגל ולא מציג לי אותה על גבי המסך
כן למחשב השני יש שני מסכיםלמחשב השני יש שתי מסכים? אם כן לכאורה את רואה רק את אחד המסכים.
אמור להיות אפשרות לבחור איזה מסך את רוצה לראות מתוך השתיים- אופציה ראשונהכן למחשב השני יש שני מסכים
יש משהו שאפשר לעשות כדי שזה יעבוד?
תודה רבה!אמור להיות אפשרות לבחור איזה מסך את רוצה לראות מתוך השתיים- אופציה ראשונה
אופציה נוספת זה לחיצה על לחצן הימני על התיקייה בשורת הסרגל
בוחרת באופציה של MOVE ואז עם החיצים מנסה להזיז את זה לכיוון שלך(כמובן שאת לא רואה מה שאת עושה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: