אני מנסה להבין, פנית ליוטיוב כי שילמת לחברה שעושה מה שהם 'לא מרשים' שיעשו?פניתי ליוטיוב
אגב, זה אומר פחות או יותר שהם הגישו, או בשלבים להגיש תביעה משפטית נגדם, מה שאומר שבקרוב השירות הזה כנראה ייסגר. (אם הוא עדיין לא)והם פנו ליוטיוב בי קליק
אני אסביר רכשתי מנוי ליוטיוב בי קליק אחרי שהורדתי את התוכנה לאחר מכו יש צורך לקבל מהם קוד לרשוםאני מנסה להבין, פנית ליוטיוב כי שילמת לחברה שעושה מה שהם 'לא מרשים' שיעשו?
ואת מצפה שהם איכשהו יעזרו לך???
אגב, זה אומר פחות או יותר שהם הגישו, או בשלבים להגיש תביעה משפטית נגדם, מה שאומר שבקרוב השירות הזה כנראה ייסגר. (אם הוא עדיין לא)
כנראה שזה לא ברור מספיק מה שאני אמרתי.אני אסביר רכשתי מנוי ליוטיוב בי קליק אחרי שהורדתי את התוכנה לאחר מכו יש צורך לקבל מהם קוד לרשום
שהם אמורים לשלוח לי בדואר אולי שלחו ואני בטעות לא ראיתי בכל אופן אנני יכולה כרגע להפעיל את יוטיוב ביקליק ללא הקוד.
זה לא יוטיוב פרימיום, זו חברה חיצוניתבצעתי תשלום ליוטיוב בי קליק אתר להורדה מיוטיוב
עדיין אותה חברהרכשתי מנוי ליוטיוב בי קליק אחרי שהורדתי את התוכנה לאחר מכו יש צורך לקבל מהם קוד לרשום
ליוטיוב פרימיום, אין תוכנה, והורדה, וקוד בדואר וכו'...אני רכשתי יוטיוב פרימיום.
חיפשת ב'ספאם' (דואר זבל)?כולו אני מחפשת את קוד ההפעלה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: