פסח קוגל תפו''א ללא אבקת מרק מכירים??

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חשבתי ובניתי על זה שאוכל להכין בעז''ה בפסח קוגל תפו'''א,
שנה שעברה מצאתי אבקת מרק כשרה לפסח-לנדא.
השנה לא,
וממש נתקעתי ברגע האחרון,
אולי יש כאן מישהי שיכולה לתת לי תחליף טוב?
המתכון הוא כזה:

6 תפו''א גדולים
1/2 כוס שמן
כוס מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף
2 ביצים L או 3 M
כפית גדושה מלח
1/3 כפית פלפל שחור.

אני צריכה לעשות את זה פי 3...

בבקשה עזרתכן.
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
אין לי כמויות אבל אף פעם לא מכינה קוגל תפו"א עם אבקת מרק.
מגררת תפוחי אדמה ובצל.
מוסיפה שמן וביצים ומערבבת עד שנרה שהכל עטוף בנוזלים.
מוסיפה מלח וטועמת מעט כדי לראות שמתובל מספיק.
זהו...
 

Oops

משתמש פעיל
אין לי כמויות אבל אף פעם לא מכינה קוגל תפו"א עם אבקת מרק.
מגררת תפוחי אדמה ובצל.
מוסיפה שמן וביצים ומערבבת עד שנרה שהכל עטוף בנוזלים.
מוסיפה מלח וטועמת מעט כדי לראות שמתובל מספיק.
זהו...
גם אני ככה
ויוצא ממש טעים
היחס הוא בצל גדול לכל 8 תפו"א בינוניים
וחשוב לסחוט את הנוזלים של התפוא והבצל אחרי הטחינה לפני שמוסיפים את הביצים והתבלינים
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
למה א. מרק בקוגל??
אף פעם לא

מתכון מצוין
8 תפוא גדול
1 בצל-טוחנים בפומפייה דקה עם תפוא אחד-פעמים
ואז ממשיכים עם שאר התפוא בפומפייה דקה
מוסיפים
6 ביצעם
כוס שמן
מלח פלפל

בתנור לשעתיים
 

נחמה פנינה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
למה א. מרק בקוגל??
אף פעם לא

מתכון מצוין
8 תפוא גדול
1 בצל-טוחנים בפומפייה דקה עם תפוא אחד-פעמים
ואז ממשיכים עם שאר התפוא בפומפייה דקה
מוסיפים
6 ביצעם
כוס שמן
מלח פלפל

בתנור לשעתיים
אני גם מוסיפה 2 כוסות סודה/מים מוסיף המון לקיגל רטוב..
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
גם אני ככה
ויוצא ממש טעים
היחס הוא בצל גדול לכל 8 תפו"א בינוניים
וחשוב לסחוט את הנוזלים של התפוא והבצל אחרי הטחינה לפני שמוסיפים את הביצים והתבלינים
דוקא אצלי מאוד אוהבים שהקוגל נוזלי, ואם יש צורך אני אפילו מוסיפה מים רותחים לתבנית...
אופה על 220 מעלות ויוצא מאוד קריספי למעלמה ומאוד מאוד נוזלי מלמטה, שאוכלים את זה עם כפית...
 

גיבורה

משתמש פעיל
אני אף פעם לא מכניסה אבקת מרק לקוגל שלי.
פס אחד:
3 תפו"א בגודל בינוני קלופים,
1 בצל קלוף,
מגרדת במעבד מזון בחוטים הכי קטנים,
אח"כ מעבירה לקערה ומוסיפה:
1 ביצה M,
כפית מלח,
קצת שמן,
קצת פלפל שחור,
מערבבת ולתנור.
כמובן שמכפילה לפי הצורך.
 

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בקיצור להוסיף בצל במקום כן?
מנסה...
ה' יעזור שיצא טעים וטוב כמו שיוצא תמיד ואולי אפילו יותר לכבוד החג.
 

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר להוסיף בצל מטוגן טחון
אבקת שום/גבישי שום

יוצא מעדן
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
מכינה את זה מלא בלי האבקת מרק - לא משתמשת בזה בכלל
יוצא ליגה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
גם אני ככה
ויוצא ממש טעים
היחס הוא בצל גדול לכל 8 תפו"א בינוניים
וחשוב לסחוט את הנוזלים של התפוא והבצל אחרי הטחינה לפני שמוסיפים את הביצים והתבלינים
למה לסחוט?
כל העסיסיות של הקוגל זה בזכות הנוזלים.
 

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה רבה לכולם!!
בסופו של דבר הכנתי את אותו המתכון בלי אבקת מרק ובלי בצל. (חששתי בסופו של דבר להוסיף אותו..)
כמות גדולה וב''ה יצא מעולה!!
 

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
חשבתי ובניתי על זה שאוכל להכין בעז''ה בפסח קוגל תפו'''א,
שנה שעברה מצאתי אבקת מרק כשרה לפסח-לנדא.
השנה לא,
וממש נתקעתי ברגע האחרון,
אולי יש כאן מישהי שיכולה לתת לי תחליף טוב?
המתכון הוא כזה:

6 תפו''א גדולים
1/2 כוס שמן
כוס מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף
2 ביצים L או 3 M
כפית גדושה מלח
1/3 כפית פלפל שחור.

אני צריכה לעשות את זה פי 3...

בבקשה עזרתכן.
גם השנה היה אבקת מרק כשירה לפסח לנדא ביש חסד
 

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם השנה היה אבקת מרק כשירה לפסח לנדא ביש חסד
אצנו לא היה.
חיפשתי כמה פעמים.
שנה שעברה מצאתי רק באמצע חול המועד, השנה מצאתי רק בער שביעי של פסח וזה עלה נורא יקר!!!
ב''ה הסתדר מעולה בלי,
 

נחמי3

משתמש מקצוען
אני שמה קצת אבקת מרק או קצת כורכום, אבל ממש קצת, בשביל לקבל צבע צהוב לקוגל, וכן קצת סוכר [ממש קצת]
יוצא ליגה,
 

חני קלמן

משתמש צעיר
אגב, תמיד אפשר להוסיף מוצר אחר שיסמיך את התערובות.
הרי אבקת מרק זה גם בשביל הטעם אבל גם בשביל המרקם.
מוצרים שמסמיכים- קונפלור/קמח תפוחי אדמה/קמח מצות או כל קמח אחר שיש.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה