מתכון מעולה...
1 בצל קצוץ
1 קישוא בינוני מגורד גס
2 כוסות קמח
2 כפות פירורי לחם
3/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט אבקת אפיה
מזהיבים את הבצל עם הרבה שמן, מוספים את הקישוא המגורד ומאדים (עם מכסה) מספר דקות, מורידים מהאש.
מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק רך.
אני מחלקת ל-3 שקיות קטנות אבל אפשר גם ל-2 בינוני.
כשהטשולנט רותח מחוררים מספר חורים עם מזלג בשקית ושמים.
בהצלחה.
1 בצל קצוץ
1 קישוא בינוני מגורד גס
2 כוסות קמח
2 כפות פירורי לחם
3/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט אבקת אפיה
מזהיבים את הבצל עם הרבה שמן, מוספים את הקישוא המגורד ומאדים (עם מכסה) מספר דקות, מורידים מהאש.
מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק רך.
אני מחלקת ל-3 שקיות קטנות אבל אפשר גם ל-2 בינוני.
כשהטשולנט רותח מחוררים מספר חורים עם מזלג בשקית ושמים.
בהצלחה.