דרוש מידע קובץ PDF

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אשמח למידע איך מפרידים בין דפים שנסרקו דרך המדפסת מלמעלה שסורקים כמה דפים יחד וכשהוא עולה על המחשב הוא עולה כקובץ אחד?!
בקיצור אני מעוניין לסרוק הרבה דפים אבל או שאני יוכל להפריד אותם אח"כ או להגדיר קודם שיופרד!
(עדיף שאני יפריד אח"כ כשזה כבר על המחשב)

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אז בקיצור למי שאין כוח לחפש:
סורקים את הכל ואז נכנסים למחשב לקובץ שבו יש את כל הדפים ואז מדפיסים אבל....מגדירים שבמקום שידפיס על דף שידפיס כקובץ PDF (כמו שעושים כל קובץ וורד כקובץ PDF)
בדרך כלל יש שם הגדרה של סוג מדפסת שם בוחרים PDF.
בהצלחה.

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
סורקים את הכל ואז נכנסים למחשב לקובץ שבו יש את כל הדפים ואז מדפיסים אבל....מגדירים שבמקום שידפיס על דף שידפיס כקובץ PDF (כמו שעושים כל קובץ וורד כקובץ PDF)
בהצלחה.
האשכול הזה היה מדריך או שפשוט אתה כתבתה את הפתרון שמצתה?

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לעשות על כל דף הדפסה כPDF וככה לפרט אותם
בהצלחה.

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אתם עובדים קשה
אני עושה את זה באקרובט
1592775655510.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה