דרוש מידע קובץ וורד ללא גיבוי כלל, נמחק, מה עושים?

אביל'ל

משתמש פעיל
קובץ וורד חשוב מאד, שלפתע פתאום אינו נפתח. המחשב כותב כי 'הקובץ לא נמצא' [יתכן כתוצאה מכיבוי פתאומי של המחשב]. לצערי לא נמצא אצלי גיבוי של הקובץ בשום צורה.
ניסיתי את הפתרונות הידועים:
א' חיפוש של הקובץ במחשב בשמות ומקומות שונים [כמו"כ חיפוש לפי תאריך שינוי אחרון של הקובץ].
ב' לחיצה על 'שחזור גרסאות קודמות' - שם מצאתי אמנם גירסה של הקובץ מלפני כחודש, אלא שהחסרון מאז הוא גדול מאד.
ג' שחזור קבצים ע"י תכנת 'רנובה' באמצעות סריקת עומק - שם נמצא קובץ שחזור מעודכן יותר מלפני שבוע בלבד, אלא שאותו המחשב מסרב לפתוח בתואנה כי התוכן בו נמצא פגום. מלבד זאת לא הצלחתי לע"ע לאתר קובץ תקין מעודכן.
פניתי לכמה טכנאי מחשבים ותיארתי להם את הנ"ל, אמרו שאין להם איך לעזור, ושצריך לפנות למשחזר מקצועי.

אולי מישהו ידע לעזור בזה [מדובר בווינדאוס 7, וורד 2007].

בברכה.

נערך לאחרונה ב:

משהקפלן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תש
קובץ וורד חשוב מאד, שלפתע פתאום אינו נפתח. המחשב כותב כי 'הקובץ לא נמצא' [יתכן כתוצאה מכיבוי פתאומי של המחשב]. לצערי לא נמצא אצלי גיבוי של הקובץ בשום צורה.
ניסיתי את הפתרונות הידועים:
א' חיפוש של הקובץ במחשב בשמות ומקומות שונים [כמו"כ חיפוש לפי תאריך שינוי אחרון של הקובץ].
ב' לחיצה על 'שחזור גרסאות קודמות' - שם מצאתי אמנם גירסה של הקובץ מלפני כחודש, אלא שהחסרון מאז הוא גדול מאד.
ג' שחזור קבצים ע"י תכנת 'רנובה' באמצעות סריקת עומק - שם נמצא קובץ שחזור מעודכן יותר מלפני שבוע בלבד, אלא שאותו המחשב מסרב לפתוח בתואנה כי התוכן בו נמצא פגום. מלבד זאת לא הצלחתי לע"ע לאתר קובץ תקין מעודכן.
פניתי לכמה טכנאי מחשבים ותיארתי להם את הנ"ל, אמרו שאין להם איך לעזור, ושצריך לפנות למשחזר מקצועי.

אולי מישהו ידע לעזור בזה [מדובר בווינדאוס 7, וורד 2007].

בברכה.

תשחזר עם זה. רכובה לא שווה הרבה.

אביל'ל

משתמש פעיל
וחוצמזה, אמר לי טכנאי שאם לא אצליח אני סתם אסבך את העניינים לחברת שחזור,
יש לך מידע שזה עובד?
שווה ניסיון?

R.BE

משתמש צעיר
צילום מקצועי
יש אפשרות בwindows 10 לא יודעת אם קיים ב-7(תנסו..)
לפתוח את התוכנה-קובץ-אפשריות-שמירה
כתוב לך מיקום של קובצי שיחזור אוטומטי(כמו באדובי)
אפשר לחפש במיקום שכתוב או להעתיק את השורה ולהדביק אותה בשורת החיפוש במחשב

צילום מסך 2021-05-28 012737.jpg

משהקפלן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
וחוצמזה, אמר לי טכנאי שאם לא אצליח אני סתם אסבך את העניינים לחברת שחזור,
יש לך מידע שזה עובד?
שווה ניסיון?
לא מדובר כאן בדיסק שהתקלקל או השתבש, מדובר בתקלה של מערכת ההפעלה, ואין שום חשש לסיבוך השחזור.

אביל'ל

משתמש פעיל
העניין הוא, שהעברתי את זה כבר למשחזרי מידע לא מקצועיים, אז את כל התרגילים הפשוטים והידועים כבר ניסיתי והם ניסו בעצמם,
לעניין הרעיון שהצעת פה, שוחזר איזשהו קובץ, אבל כנראה רק ההעתק ולכן הוא פגום מכיוון שהמקור שלו איננו

אביל'ל

משתמש פעיל
לא מדובר כאן בדיסק שהתקלקל או השתבש, מדובר בתקלה של מערכת ההפעלה, ואין שום חשש לסיבוך השחזור.
רק מעדכן, אמנם אין קשר עם מה שקרה לעיצה שלך, אבל תדע להבא שמה שכתבת לא נכון,
למעשה הבאתי את המחשב לחברת שיחזור מקצועית (וכן שילמתי 2500 ש"ח עבור השיחזור),
ומה שהם מצאו, זה רק קובץ ישן יותר מהאחרון, והוא הסביר לי שכיוון שניסיתי כל מיני ניסיונות שיחזור ושמרתי אחרי זה,
זה מה שמנע מלשחזר את הקובץ האחרון, שהוא כן הצליח למצוא אותו רק הוא פגום כיון שנשמר אחרי המחיקה,
אז רק תדע שאף פעם, אבל אף פעם, לא כדאי לגעת במחשב שמעוניינים לשחזר בו...
ואני שוב מדגיש שזה לא קשור אליך... אתה אמרת לי את זה אחרי שכבר עשיתי את הפעולות הבעייתיות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה