זה הליכה במקום שמם וחשוך או מואר עם אנשים?מה שאומר שיש חתיכת עליה ע"מ להגיע לקבר אבל התדירות של האוטובוסים גבוהה.
הוא מגיע ממש עד הקבר?קו 136 עולה למעלה
אם את מתכוונת להגיע בשעות הערב, אז לא הייתי ממליצה לעשות את זה לבד.זה הליכה במקום שמם וחשוך או מואר עם אנשים?
תודה רבה עזרת לי מאדכמו שכתבו לך, קו 136 מיניבוס, עובר בשמואל הנביא בתדירות די גבוהה, מגיע ממש עד שער הכניסה למתחם, אין שום חשש או פחד.
רק תבדקי זמנים שלו להלוך וחזור ותתכנני את עצמך
לא שומם וודאי לא חשוךשומם וחשוך
קו 136 עולה למעלה
לא הייתי ממליצה לאישה להסתובב שם לבד... לא מספיק נעים...לא כזה מפחיד לעלות את העליה לבד מנסיון
עוברת שמה הרבה בדרך כלל יש עוד כמה שעולים ויש הרבה רכביםלא הייתי ממליצה לאישה להסתובב שם לבד... לא מספיק נעים...
מה גם שהעליה היא תלולה וקשה.
גברים יכולים.
זה הליכה במקום שמם וחשוך או מואר עם אנשים?
שומם אך ממש לא חשוך, כן העלייה תלולה וצריך לקחת את זה בחשבוןשומם וחשוך
קו 136 עולה למעלה
כירושלמי שביקר במקום כמה וכמה פעמים בשעות הערב בתקופה האחרונה, אני יכול לומר, שמכעט בוודאות תמיד יהיו שם אנשים משלנו, קבר שמואל הנביא נהפך למקום מאוד מתויר ומבוקראם את מתכוונת להגיע בשעות הערב, אז לא הייתי ממליצה לעשות את זה לבד.
זו בעצם העליה בה נוסעים הרכבים לכיוון הקבר, אבל היא שוממה והאוכלוסיה באזור מצאצאיו של ישמאעל.
אני קצת פחדנית אבל אולי יאמרו כאן שזה לא כזה נורא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: