עזרה קבצי מערכת שאינם ניתנים לגילוי ומחיקה

אברהם ישעיהו

משתמש חדש
שלום וברכה!
אשמח לקבל את עזרתם של טובי המוחות וחרשי מחשבים...

במחשב קיימים קבצים שלא תמיד הולמים את רוחינו ולפעמים הם מוגנים בתוך תיקית תוכנה ולא ניתן למחוק או לעשות כל שינוי, או שהם מופיעים כקיצור דרך ולא ניתן למחוק את המקור מפני שלא ניתן לאתר אותו או לפתוח את המיקום שלו

מי שיודע מה ניתן לעשות אדמח לדעתכם באשכול זה

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
אולי תתן דוגמא?

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
תאחסנו בכונן חיצוני את הקבצים הנצרכים לכם. ולאחמ"כ לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הכל (ע"י טכנאי)
יעלה כמה שיעלה נראה שזה יהיה שווה את המחיר.

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
תאחסנו בכונן חיצוני את הקבצים הנצרכים לכם. ולאחמ"כ לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הכל (ע"י טכנאי)
יעלה כמה שיעלה נראה שזה יהיה שווה את המחיר.
לחילופין ניתן לפנות אלי באישי (או להשאיר מייל ואני עושה זאת בתשלום נמוך מאוד ומרחוק)

אברהם ישעיהו

משתמש חדש
אני מדבר על כמה תופעות שניתן למצוא פיתרון לכל בעיה בדרך נפרדת, ואפרט- אני מבקש לברר על אפשרות נוספת כדוגמת קובץ רר או התוכנה במקרה א' המבטלת את החסימת גישה לתיקיה, במקרה ב' המבטלת את הגנת הקובץ ממחיקה, ובמקרה ג' ההופך חזרה את הקובץ ממוסתר לגלוי כך שכאשר תגיע לתקיה המדוברת תוכל לבחור בקובץ ולהסירו,
לכך אני פונה בבמה זו למבינים בתחום...
ונראה כמה כוחם יפה..תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה