קבצים לא מזוהים

גרפיתי

משתמש רשום
כשקיבלתי את המחשב היו עליו 4 קבצים מסוג כזה :g945g001.GHS וגם עם סיומת GHO שאין לי מושג מה הם והם שוקלים כל אחד כמעט 2 ג'יגה.פחדתי למחוק אותם שמא הם קשרים לתכנת ההפעלה של המחשב וייהרס לי משהו אבל הם תופסים מלא מקום שאין לי.יש לכם מושג מה זה?או אם מחיקתם תזיק למחשב?

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
זה קובץ "תמונה" של הדיסק קשיח לצרכי גבוי (מערכת ההפעלה והתוכנות בד"כ) של תוכנת Ghost המפורסמת.
זה מחשב נייד מחנות, או נייח משכן?
אם אין בקשר לגיבוי וכל זה, או אם בכל מקרה המחשב הותקן אצלכם מחדש ניתן למחוק.

גרפיתי

משתמש רשום
נכתב ע"י שמח לעזור;525690:
זה קובץ "תמונה" של הדיסק קשיח לצרכי גבוי (מערכת ההפעלה והתוכנות בד"כ) של תוכנת Ghost המפורסמת.
זה מחשב נייד מחנות, או נייח משכן?
אם אין בקשר לגיבוי וכל זה, או אם בכל מקרה המחשב הותקן אצלכם מחדש ניתן למחוק.

זה מחשב נייח שלי.קיבלתי אותו חדש לאחר שטכנאי התקין בו תכנות.
מה פרוש אין בקשר לגיבוי?מה צריך להיות בקשר לגיבוי?מחיקה של הקבצים האלה עלולה למחוק לי קבצים אחרים או לגרום לבעיה בפתיחת קבצים אחרים?

hagitfel

משתמש חדש
כדאי לך לשמור את הקבצים בדיסק קשיח או DVD אחר לשעת תקלה של נפילת המחשב על ידי קבצים אלו משחרזרים את המחשב במס' דקות כולל כל התוכנות ומערכת ההפעלה במקום בכמה ימי עבודה

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י גרפיתי;525738:
זה מחשב נייח שלי.קיבלתי אותו חדש לאחר שטכנאי התקין בו תכנות.
מה פרוש אין בקשר לגיבוי?מה צריך להיות בקשר לגיבוי?מחיקה של הקבצים האלה עלולה למחוק לי קבצים אחרים או לגרום לבעיה בפתיחת קבצים אחרים?
פשוט טעות כתיב, חסר מילת חשש בין המילה אין למילה בקשר.
כלומר אם לא חשוב לך לגבות.
מה שנכתב ע"י אגיטפל נכון חלקית, כי ייתכן שלגיבוי לא יהיה כל ערך מבחינתכם: הטכנאי יוזמן, הרבה תוכנת יחסרו בכל מקרה וכו'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה