שלום וברכה איך ניתן ליצור קשר איתכםשלום וברכה,
אנו עובדים גם בארץ וגם בחול
יש לנו פתרון שאפשר לקבל את התוכן של המסרון גם למייל וגם לממשק איטרנטי (וגם אפשר להעביר לתוכנה אחרת)
המחיר 20 ש"ח + מע"מ לחודש
אין בעיה שהתמיכה תקצה לכם מספר ללא תשלום, תבדקו שהכל עובד בצורה תקינה ואז תחליטו האם לשלם
השאלה בכל הדברים, אבל בפרט מישו שאין לו אפילו אתר לכאורה, איך עוב הנושא של שמירת הפרטיות?במקום שתשלמו כל חודש 20 + מע"מ
כל שעליכם לעשות זה לקבל מספר וירטואלי מימות המשיח במחיר סימלי חד פעמי (אני קיבלתי את זה בחינם בתור צינתוק)
אחרי זה תפנו למייל הזה 8140HP&gmail.com שאתם רוצים שליחת SMS ממספר הוירטואלי שלכם למייל האישי בסכום חד פעמי של 70 ש"ח
וזהו!!!
הבעיה היא שאני צריך קוד אימות כדי להיכנס למייל שלי משום מה. מה עושים?????????נכון מאד,
יש לנו פתרון מעולה לקבל סמס למייל עבור מקרים אלו ודומים להם,
ניתן לקבל פרטים מלאים בכתובת מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נשמח לתת שירות מעולה לכל פונה ומתעניין בשירות!
מאיר
זה נשלח מהמייל שלך למייל שלך כך שאין אפשרות לאף אחד חוץ ממך לראות את ההודעותהשאלה בכל הדברים, אבל בפרט מישו שאין לו אפילו אתר לכאורה, איך עוב הנושא של שמירת הפרטיות?
שני הדברים שכתבת הם לא מדויקים.במקום שתשלמו כל חודש 20 + מע"מ
כל שעליכם לעשות זה לקבל מספר וירטואלי מימות המשיח במחיר סימלי חד פעמי (אני קיבלתי את זה בחינם בתור צינתוק)
אחרי זה תפנו למייל הזה 8140HP&gmail.com שאתם רוצים שליחת SMS ממספר הוירטואלי שלכם למייל האישי בסכום חד פעמי של 70 ש"ח
וזהו!!!
משהו קבוע בתשלום או גמ"ח חד פעמי?נכון מאד,
יש לנו פתרון מעולה לקבל סמס למייל עבור מקרים אלו ודומים להם,
ניתן לקבל פרטים מלאים בכתובת מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נשמח לתת שירות מעולה לכל פונה ומתעניין בשירות!
מאיר
מה זה נקרא?5.יש לכם מספר משלכם כל SMS שתקבלו יועבר למייל שלכם כנ"ל שיחה שלא נענתה וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: