עזרה קבלת הלוואה בבנק תמורת ניוד חשבון

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שלום וברכה. חתמתי על קבלת הלוואה נוחה יחסית בבנק שאינו הבנק שלי, ובמעמד החתימה הפקידה אמרה כעובדה גמורה שבשבוע הבא אנייד את החשבון הישן שלי לחשבון החדש. אמרתי "טוב", אחרי הכל זה בנק, הם לא היו הופכים לבנקאים אם הם לא היו אוהבים כסף...

אלא שלקראת סיום הפגישה היא העלתה את דבר הימצאות חשבון נוסף שלי בבנק שלישי, ואמרתי שאותו אני רוצה להשאיר מסיבה פלונית. אז היא אמרה שעדיף לי שהכל יהיה מרוכז במקום אחד. עניתי לה, "הרוב".

עכשיו חשבתי, לא בא לי לנייד את החשבון! האתר של הבנק הראשון ממש נוח לעומת החדש, והעמלות שם סבבה ויש לי שם כרטיס אשראי פעיל. וחיפשתי עד היכן שידי מגעת בכל הניירת של פתיחת החשבון, ולא מצאתי סעיף שבו אני מתחייב לנייד את החשבון. אז אני יכול פשוט לתקוע להם ברז ולהישאר ככה? או שזה לא יפה?

Rabeka

משתמש פעיל
אין חובה זה בחירה שלך אם זה היה מותנה בהלואה הם היו מעבירים את הכסף רק לאחר הניוד

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
שלום וברכה. חתמתי על קבלת הלוואה נוחה יחסית בבנק שאינו הבנק שלי, ובמעמד החתימה הפקידה אמרה כעובדה גמורה שבשבוע הבא אנייד את החשבון הישן שלי לחשבון החדש. אמרתי "טוב", אחרי הכל זה בנק, הם לא היו הופכים לבנקאים אם הם לא היו אוהבים כסף...

אלא שלקראת סיום הפגישה היא העלתה את דבר הימצאות חשבון נוסף שלי בבנק שלישי, ואמרתי שאותו אני רוצה להשאיר מסיבה פלונית. אז היא אמרה שעדיף לי שהכל יהיה מרוכז במקום אחד. עניתי לה, "הרוב".

עכשיו חשבתי, לא בא לי לנייד את החשבון! האתר של הבנק הראשון ממש נוח לעומת החדש, והעמלות שם סבבה ויש לי שם כרטיס אשראי פעיל. וחיפשתי עד היכן שידי מגעת בכל הניירת של פתיחת החשבון, ולא מצאתי סעיף שבו אני מתחייב לנייד את החשבון. אז אני יכול פשוט לתקוע להם ברז ולהישאר ככה? או שזה לא יפה?
בדר"כ זה לא מותנה בניוד חשבון, אלא בזה שהמשכורות יכנסו לחשבון הזה, ואולי גם שימוש בסכום מסוים באשראי.
כדאי לבדוק את זה טוב טוב בתנאי ההלוואה שקיבלת.

Rabeka

משתמש פעיל
אין חובה זה בחירה שלך אם זה היה מותנה בהלואה הם היו מעבירים את הכסף רק לאחר הניוד
הכוונה לפתיחת חשבון אם הזרימו את ההלואה לחשבון בבנק אחר אז בד"כ זה לא מותנה בהזרמת המשכורת ופתיחת חשבון

בעילום שם

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
כדאי שתבדוק את התנאים, לי הציעו הלוואה בתנאים טובים, אבל היה כתוב במפורש שאם אני לא מעביר פעילות אז הריבית מזנקת בכמה אחוזים טובים...

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הכוונה לפתיחת חשבון אם הזרימו את ההלואה לחשבון בבנק אחר
ההלוואה ניתנה בחשבון שלהם, אבל במעמד החתימה היא עצמה העבירה כמה שצריך כדי לסגור את ההלוואות בבנק הישן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה