מידע שימושי קבלן שמתיש עם תיקוני בדק לאחר מסירת דירה חדשה

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
למי פונים בענין? יש מישהו לפני בית משפט?

מדובר על תיקון שהחל במסגרת בדק, והיום כבר נגמר הבדק, אך עדיין התיקון לא הושלם, ולטענתו כבר אין בדק, יש רק אחריות, ובמסגרת אחריות, עלי להוכיח שאכן הליקויים היו כבר בזמן הבדק.

הם יודעים טוב מאוד שמדובר על אותו תיקון, אך הקבלן שהוא חברה גדולה וחזקה, משחק איתי לגמרי, לא עונה למיילים, וגם שעונה אחרי שבוע, יש לו תירוצים שונים, וחוזר חלילה.

יש לי הוכחות על פניות בענין בזמן הבדק, אך זה לא מרגש אותם במיוחד.

מירימ

משתמש פעיל
מניסיון שלנו
זה רק מבזבז כח
הסיכוי לקבל מענה הוא נמוך מאד מאד מאד.
פשוט להשלים עם המצב...עם כל התיסכול שבענין.

ככל שעובר הזמן אתה פחות מענין אותם ויש להם כבר פרויקטים חדשים ולקוחות חדשים שצריך לטפל בהם כדי לקבל מהם את הכסף...
(ואצלנו הם לא מתנערים רשמית, הם מודים שצריך לטפל, והם גם אומרים שיבואו...בינתיים מכרנו את הדירה ואת התיקונים הללו שילמנו מכספינו)

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מניסיון שלנו
זה רק מבזבז כח

ככל שעובר הזמן אתה פחות מענין אותם ויש להם כבר פרויקטים חדשים ולקוחות חדשים שצריך לטפל בהם כדי לקבל מהם את הכסף...
(ואצלנו הם לא מתנערים רשמית, הם מודים שצריך לטפל, והם גם אומרים שיבואו...בינתיים מכרנו את הדירה ואת התיקונים הללו שילמנו מכספינו)
המדובר על תיקון של אלפי שקלים 5-6 אלף, לוותר ככה?

מירימ

משתמש פעיל
זה באמת סכום גדול מאד
אישית הייתי מנסה עוד.

הרבה צלחה וס"ד
המקום ימלא חסרונכם...

משתתפת בצערכם
למי פונים בענין? יש מישהו לפני בית משפט?

מדובר על תיקון שהחל במסגרת בדק, והיום כבר נגמר הבדק, אך עדיין התיקון לא הושלם, ולטענתו כבר אין בדק, יש רק אחריות, ובמסגרת אחריות, עלי להוכיח שאכן הליקויים היו כבר בזמן הבדק.

הם יודעים טוב מאוד שמדובר על אותו תיקון, אך הקבלן שהוא חברה גדולה וחזקה, משחק איתי לגמרי, לא עונה למיילים, וגם שעונה אחרי שבוע, יש לו תירוצים שונים, וחוזר חלילה.

יש לי הוכחות על פניות בענין בזמן הבדק, אך זה לא מרגש אותם במיוחד.
זה באמת מאוד מתסכל !!!!

אבל כמו שכתבו כאן
מניסיון שלנו
זה רק מבזבז כח

זה באמת מאוד מתיש וכמעט בלתי אפשרי ,לנצח את הקבלן , כאשר אין לכם באמת הוכחות לעצם הזמן שבו היה את הליקויי (ולא רק הוכחה לפניות שלכם , שאינה מוכיחה על עצם הליקויי ) כמו שהקבלן בעצם דורש

גם העצה הזאת
אפשר לאיים על פרסום השם שלו ללקוחות הפונטציאליים באם הוא לא ייתן שירות כמו שסוכם
פחות רלוונטית , במצב של היום
שיש ביקוש מטורף לדירות , והעיצע ממש דל
(יש קבלן ברמה ד' בבית שמש , שיצא עליו שם ממש רע , ועדיין כל הדירות שלו נחטפות ! )

הדבר שהיה יכול למנוע את כל הבעיה הזאת
זה אם הייתם מביאים חברת בדק-בית , מיד בקבלת הדירה
שתבדוק את הכל
ושתוציא דו"ח ליקויים מפורט
ואז הקבלן , לא יכול להתחמק !!!

אבל את הנעשה אין להשיב ....

מה שכן
אני ממש ממליצה לכל מי שרואה את הדיון הזה
והוא מקבל דירה חדשה מקבלן
שילמד מהמקרה הזה
ושיעשה בדק-בית על ידי חברה טובה ומוסמכת , שמוציאה דוחות מסודרים

זה אמנם , עולה כמה שקלים ...
אבל זה חוסך את כל הבלאגן הזה - שיוצא כמה אלפי שקלים ....
המדובר על תיקון של אלפי שקלים 5-6 אלף, לוותר ככה?

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
משתתפת בצערכם

זה באמת מאוד מתסכל !!!!

אבל כמו שכתבו כאן

זה באמת מאוד מתיש וכמעט בלתי אפשרי ,לנצח את הקבלן , כאשר אין לכם באמת הוכחות לעצם הזמן שבו היה את הליקויי (ולא רק הוכחה לפניות שלכם , שאינה מוכיחה על עצם הליקויי ) כמו שהקבלן בעצם דורש

גם העצה הזאת

פחות רלוונטית , במצב של היום
שיש ביקוש מטורף לדירות , והעיצע ממש דל
(יש קבלן ברמה ד' בבית שמש , שיצא עליו שם ממש רע , ועדיין כל הדירות שלו נחטפות ! )

הדבר שהיה יכול למנוע את כל הבעיה הזאת
זה אם הייתם מביאים חברת בדק-בית , מיד בקבלת הדירה
שתבדוק את הכל
ושתוציא דו"ח ליקויים מפורט
ואז הקבלן , לא יכול להתחמק !!!

אבל את הנעשה אין להשיב ....

מה שכן
אני ממש ממליצה לכל מי שרואה את הדיון הזה
והוא מקבל דירה חדשה מקבלן
שילמד מהמקרה הזה
ושיעשה בדק-בית על ידי חברה טובה ומוסמכת , שמוציאה דוחות מסודרים

זה אמנם , עולה כמה שקלים ...
אבל זה חוסך את כל הבלאגן הזה - שיוצא כמה אלפי שקלים ....
יש לכם חברה מומלצת? (אזור המרכז)
ומה סדר גודל של "כמה שקלים" של העלות?

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

יש בחלופת מיילים איתם, הכרה בעצם הבעיה, והבטחה לטיפול.

שנית, הם היו אצלי על הדברים האלה 5 פעמים לביקור, כל פעם הם מילאו דו"ח ביקור, [ויש הוכחות במייל על הביקורים הללו] והחתימו אותי עליו, השאלה אם בית משפט או כל גוף אחר יכול לחייב אותם להביא את הדוחות הללו שהם החתימו אותי, כי לי אין העתקים של הדוחות הללו, זה דוחות שלהם.

שלישית, יש גם הקלטות שיחה שהם מודים על הבעיה, ויותר מזה, יש לי הקלטה של המהנדס שביקר אצלי שנה שעברה, שבו הוא מודה לי בשיחה משבוע שעבר, שהוא אכן הבטיח לסדר את הענין המדובר

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ולשכנים, אין בעיות? למה שלא תתאגדו ותתבעו אותו?

A052

משתמש סופר מקצוען
השאלה אם בית משפט או כל גוף אחר יכול לחייב אותם להביא את הדוחות הללו שהם החתימו אותי
ודאי!!

בית משפט גם יכול לאשר התקנת פגסוס... או כל דבר שהוא ירצה.

לדעתי תפנו לבית משפט לתביעות קטנות (אחרי אישור מרב), אולי אחרי התייעצות עם עו"ד שתעלה לכם 100-200 ש"ח (ואולי מכתב ממנו ייתר את התביעה).

sunnn

משתמש מקצוען
עו"ד שיוציא לו מכתב אזהרה על הליך תחילת תביעה
בד"כ המכתב לבד כבר עוזר ואין צורך להמשיך לתביעה

• תודה
Reactions: GRN

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מכתב מעו"ד ופניה לבית משפט לתביעות קטנות
זה הליך קל, קצר, פשוט וזול
בהצלחה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה