האם קבוצה ואם כן של כמה רוכשים, מוזילה משמעותית את מחירי הריביות מול הבנק, ואם כן איך מארגנים כזאת קבוצה?
מהניסיון שלי - זה אולי מוזיל קצת לגרועים בקבוצה, אבל מייקר מאד לכל הטובים האחרים!!האם קבוצה ואם כן של כמה רוכשים, מוזילה משמעותית את מחירי הריביות מול הבנק, ואם כן איך מארגנים כזאת קבוצה?
מהניסיון שלי - זה אולי מוזיל קצת לגרועים בקבוצה, אבל מייקר מאד לכל הטובים האחרים!!
מעבר לזה, ריביות זה לא הכל!!!
בניית תמהיל נכון למשפחה, יוצרת את ההובלה המשמעותית האמיתית.
ובקבוצת רכישה - אין מצב שכל לקוח מקבל יחס מספיק אישי ונכון. בטח לא בסכום שמבקשים מחברי הקבוצה.
וגם היועץ/חברת ייעוץ לא מטפלים בלקוחות כאלה באותה מידה כמו בלקוח אישי.
זו המציאות!
מניסיון- זו טעות!
אגב, אני אישית לוקח על עצמי להתחרות עם כל הצעה שתביא מקבוצה כזו או אחרת!!
אבל עזוב, זו טעות שזיק לחברי הקבוצה.
זה לא גרביים ולא מכירה של משנת יוסף.
בצעירותי חשבתי על כיוונים כאלה - עד שמחזרתי לכל מיני קבוצות כאלה ואחרות את הנזקים שלהם.
של בעל ניסיון..תשובה של מקצוען.
של בעל ניסיון..תאמין לי הקבוצות יוצרות בלאגן לא נכון.
זה כמו לפנות לטיפול רפואי כקבוצה יחד..
פוליסה עוד איך שהוא ניתן לרכוש בקבוצה, אבל הטיפול עצמו - והעלויות שלו - חייב להיות נפרד.
4 משפחות יוגדרו ככל הנראה קבוצת רכישה קטנה.קופץ על הקבוצת רכישה....מנסה לבדוק
4 משפחות כעת רוצים להתארגן לקנות מגרש קטן להקמת בנין בוטיק למגורים/כדי למכור ולהרויח
יתאפשר לקחת משכנתא רגילה עם 4 משפחות לווים...לרכישה ולבניה
או שזה יקרא משכנתא לקבוצת רכישה שזה נשמע יותר מסובך בבנקים???
קיצור מתי זה כך ומתי זה כך או שזה בכלל אותו דבר
תודה למשיבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: