לא.האם השקעה כזו פוטרת מחובת הפנסיה?
מצורף קרנות ואג"ח בארץ כשרים, רשימה של הבד"ץ ורשימה של גלאט הון.יש פירוט של המניות הכשרות באיזה מקום?
כן.1. האם ניתן להפקיד כספים בקופת גמל להשקעה גם אחרי גיל 60 ?
אם מושכים כקצבה אז כן.2. אם כן, האם נהנים מפטורי המס על הרווחים ?
מסכים.טוח זמן קצר גם עבור אג"ח ממשלתי,ובטח ובטח שלמניות.זה לא מתאים להשקעה בטווח כ"כ קצר.
בחייאת,אחרי שהגדרת לעצמך תמהילבנוסף זה חוסך התעסקות ברכישה בכל פעם
אז תשקיע דרך ברוקר ישראלי שמנכה בשבילך מס במקורואין צורך להגיש בצורה עצמאית דו''ח מס הכנסה.
זה המון!!! וזה רק ד"נ לא כולל הוצאות ניהול השקעהעמלה של 0.55
למה לשנות מסלול? זה הטעות הכי גדולה!חסכון בארוע מס בשינוי מסלול
הם משקיעים בחוזים עתידיים סינטטים עם סטיית תקן גבוהה בהרבה מהקרנות האיריותוהכי חשוב - העקיבה של הלמן במסלול הספציפי הזה נחשבת למעולה!
אפשר לראות את ההישגים שלהם אחורנית בשנים האחרונות.
עם סכומים נמוכים שכאלו תצטרך להמתין ומדי רבעון לרכוש יחידות בקרןזה מעשים גם בסכומים של 200-300 ש''ח בחודש?
אפשר לשים לימיט בסוף יום מסחר כדי לרכוש יחידה אחת בקרן.צריך לבדוק אם סכום כזה מספיק כדי לקנות את הקרן שרוצים.
לא מבין מה הבעיה לקנות קרן אירית שת בלאקרוק שעוקבת אחר מדד sp 500 בדמי ניהול של 0.07 בלבד שנסחרת בשקלים בבורסת תל אביב??
בגמל להשקעה יש בדרך כלל 8 אחוז במזומן שהקופה מחזיקה בכל רגע נתון וזה פשוט כסף שלא עובד תשואה שהןלכת לאיבוד וחבל שלא לדבר על דמי ניהול שפשוט חבל ממש לשלם לדעתי גמל להשקעה זה פשןט מוצר גרוע וזה עוד מבלי להיכנס לעובדה שגמל להשקעה משקיעה דרך חוזה עתידי שמגלם 30 אחוז מס במקור על דיבידנדים מה שאין כן בקרן אירית כמובם לדעתי גמל להשקעה זה פשוט מוצר גרוע.
אפשר לדעת אם זה עוד רלוונטי, כי מילאתי טופס?שלום לכולם,
סוף סוף יצא לי לטפל בעניין
בהלמן אלדובי יש מסלול כשר של קופת גמל להשקעה, במסלול S&P500 (העקיבה של הלמן אלדובי במסלול הזה מעולה!)
אם יהיו מספיק אנשים שרוצים נקבל יחד כקבוצה תנאים טובים.
מי שמעוניין/ת לשלוח לי שם, טלפון וסכום שאיתו מעוניינים להתחיל.
כדי להקל על העניין (כי לא לכולם יש הודעות פרטיות, ולא מעוניינת להציף את המייל)
פתחתי כאן טופס: https://docs.google.com/forms/d/e/1...cnvIWnVDC05gkZ_MOhkptkoA/viewform?usp=sf_link
אני מבקשת שרק מי שרציני בעניין ימלא את הטופס!!
מכיוון שקודם כל נקבל הצעת מחיר בהתייחס למה שמולא בטופס, ורק לאחר מכן נציג של החברה יצור עמכם קשר על מנת להתקדם.
חד משמעית! קרן השתלמות זה חתיכת בונוס! להעביר לשם את כל החסכונות הפנויים ולנצל עד גובה התקרה.אבל רק תזכורת, למי שיש עוסק פטור או עצמאי, יש חיסכון אדיר בפתיחת קרן השתלמות. פטור ממס עד סכום תקרה מסויים
כןאפשר לדעת אם זה עוד רלוונטי, כי מילאתי טופס?
הם פנו כבר לנרשמים?
תוכל להסביר יותר בפרוט את המושג לימיט ומה זה נותן לך?אפשר לשים לימיט בסוף יום מסחר כדי לרכוש יחידה אחת בקרן.
לדוגמא MSCI EURO בלאקרוק שנסחר בשקלים וכל יחידה עולה בסביבות 220-250 שח
אלא שיש הגבלת מינימום של רכישת 10 יחידות,
אז אני אישית שם לימיט בסוף יום מסחר כדי לאפשר לעמי לרכוש גם יחידה אחת או שניים.
זה התקדם איפה זה אוחז,הם פנו כבר לנרשמים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: