יחידת איחסון הכוונה כוורות?תולים יחידת איחסון בצורה של קוביות ובכל קוביה קופסה עם צעצועים
כך הילדים לא מגיעים להם (ולא נשארים סתם בחוץ על הרצפה) וכך הכל מסודר
יכולה להעלות תמונה?אני שמעתי על רעיון מעולה (רלוונטי למי שמתכנן ארון חדש)
מודדים את הקופסאות פלסטיק של איקאה
ולפי זה יהיה רוחב הדלת בארון ובפנים במקום מדפים שמים כפיסי עץ משני הצדדים (כמו מסילות )
ועל זה שמים את הקופסאות של איקאה, יש בכמה גדלים מתאים להמון סוגי משחקים
מקווה שהובנתי....
יחידת איחסון הכוונה כוורות?
לא מעדיפה משהו שתלוי למעלה יש לי טראומה עדיין מרעידות האדמה
לא אם הארון מחובר לקיר...משהו תלוי בקיר עם ג'מבוים הוא הרבה יותר בטוח מאשר ארון שעומד על הריצפה
יכולה להעלות תמונה?
אני סידרתי בקופסאות של איקאה בכל מיני גדלים, גם יפה, גם מסודר, וגם יודעים איפה כל דבר ולא מחפשים שעה כל חלק של צעצוע אחר. אם תרצי אעלה לך תמונה.
לא נפתח התמונהיש עוד משחקים אבל כל אחד במקום שמתאים לו. כמו כלי מטבח במטבח משחק, בובות בלול (אין לי מקום אחר לבובות הגדולות האלו...)
אני חושבת שהעניין הוא לשים כל משחק בקופסא אחרת בגודל המתאים ואז הכל נשאר מסודר. ואם לא רוצים שהילדים יקחו ויבלגנו אז לשים את זה במקום גבוה, מעל הספריה וכדו'. בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 1325264
נשמח לתמונהיבלגנו אז לשים את זה במקום גבוה, מעל הספריה וכדו'. בהצלחה!
שהזמנו ארון מנגר , ביקשתי ממנו שיעשה בתוך הארון מגירה גדולה עם גלגלים על הרצפה ובמגירה הזאת מכניסים את כל המשחקים שאין להם מקום מוגדראיפה אתם שמים את הצעצועים בבית?
אשמח לכל רעיון שיהפוך את הדבר הזה ליותר מאורגן.
תודה
לא נפתח התמונה
נשמח לתמונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: