צרת רבים:( עצות!!!!!!!!

ליבי ;)

משתמש מקצוען
לדעתי, קבוצת תמיכה הכי עוזר
מהחתונה לא הצלחתי לשמור, והייתי שומרת תמיד!
עכשיו לאחרונה הצטרפתי לדינה מהלחמניות... עוד לא ירדתי הרבה, וגם אין לי תכנית לרדת המון
אבל היא נתנה מסגרת, שוקלת אותך כל שבוע ואת מרגישה חייבת לשמור
בלי קשר, גם הדיאטה שלה קלה יותר מהרבה דיאטות אחרות.

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
כמה תשובות!!! ומפורטות!!!
מנסה לישם לאט לאט
תודה רבה לכל העונות!!!!!
אשמח לעוד.......
שוב החלטתי וכבר נשנשתי (במבה לפחות היה משהו שווה)
אני מסתובבת רעבה...
נראה לי מהחורף או לא יודעת
צריכה משו שידרבן וימריץ
מה????!!!!!

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
המשפט הזה הזכיר לי עצה חמודה (ומחילה מפותחת האשכול) -
כידוע חשוב לשתות גם בחורף, אבל הבעיה שלא מרגישים כ"כ צימאון. לכן אפשר לאכול משהו מלוח כגון- מלפפון חמוץ או חטיף כלשהו, זה "מזכיר" את הצמאון וגורם שלא נמצא את עצמנו אחרי יום שלם בלי שתיה......

ואז דיאטה בשביל להוריד את החטיף...

חלוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ומה עם זה שפשוט לא יהיו שוקולדים בבית?
לא עוגות
לא עוגיות
לא חטיפים
אפילו בשבת - או פירות טריים או שאופים עוגה חצי כמות מהמתכון בתבנית אינגליש קייק, וזה מספק פרוסה אחת לסעודה וזהו.
כשהם לא שם הפיתוי יורד לחצי והחריגות שואפות לאפס.
(בכלל נראה לי שהצורך במתוק הוא התניה שאנו יוצרים במח, וכשמורידים את המתוק מהאפשרויות הזמינות זה משנה את ההתניה הזאת)

חלוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם כשאת רעבה את אוכלת ארוחה מזינה, אפילו גדולה במיוחד, הצורך למתוק יפחת בהרבה.
אני אישית מכינה ארוחות עם הרבה חלבון (ביצים, גבינות, דג) וירקות,
שמשביעות להרבה זמן,
ומשתדלת שהם יהיו ממש טעימות, גורמה של מסעדות...
אני משלבת בכריכים בזיליקום, פלפלים טריים או מוחמצים, חסה, חציל קלוי, בצל ירוק, עלי פטרוזיליה, גבינות מהמגוון הרחב שבחנות, חביתה מטוגנת עם 2 כפות קוטג'- שגורם לה להיות סופר משביעה, גבינה צהובה- מותר קצת, מלפפון מקולף במקלף.

וסתם ככה לנשנוש:
חומוס כמו שאמרו,
מלפפון מקולף עם מלח, או פרוס דק במקלף עם לימון ומלח,
ירקות מאודים עם מלח- קישואים, קולורבי, ועוד,
שעועית ירוקה מבושלת עם מלח בישול קצר ממש או אפי' מוקפצת עם טיפה טריאקי, מלח וסוכר - לא נראה לי חמור.
אפונה של סנפרוסט מחוממת בסיר בלי מים ל 2 דקות - תתפלאי לראות שזה מתוק וטעים.
גבינה לבנה 5% מעורבבת עם זיתים חתוכים.
אנטיפסטי של קישוא גמבה בצל ובטטה עם מלח ומעט שמן בתנור- בחום הכי גבוה עד שמתחיל להשחים.
חתיכת סלמון עם טיפה טריאקי או חרדל ודבש בתנור.
תערובת ירקות מוקפצים (4 דקות) עם מעט שמן ומלח, כמו שמכינים למילוי אגרול - נבטים עבים, גזר מגורד גס, כרוב חתוך ובצל ירוק.

אם את לא חובבת ירקות בטח זה נשמע לך רשימת דחיה...

אבל גם אם לא נראה לך מושך בהתחלה, אולי שווה לנסות להתרגל...

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אהההה
ומי שלא אוכל תותים.... :( (לא משנה איזה הכשר...)
נשאר שמן??? ;)
קנינו מכשיר "יוננס" והוא הופך את כל הפרות הקפואים לסורבה.
טעים-טעים!.

בא יבוא

משתמש מקצוען
אתרום את חלקי:

שניה לפני שאת מכניסה לפה - תעצרי. ופשוט תסתכלי מה יש לך ביד. זה "זה"! שוקולד חום, מילוי נוגט, ציפוי מתקתק. זה "זה"! אני מאד אוהבת לאכול את זה. זה ממש טעים. מאז שהייתי ילדה אהבתי את המתוקים האלה, רק שעכשיו הם הרבה יותר מוצלחים וטעימים. מה עוד שכשהייתי ילדה הייתי צריכה לבקש מאמא רשות, רשות לרדת לקנות או לקחת מהארון. וואו, זה היה מסובך, תהליך שחסכתי עכשיו שאני עומדת ברשות עצמי. והלאה והלאה

נראה אותך מכניסה את הדבר ה"זה" לפה! הגמדת אותו. בשביל הדקה וחצי של הזה הזה תעלי במשקל? מה ומי הוא בכלל???

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
אתרום את חלקי:

שניה לפני שאת מכניסה לפה - תעצרי. ופשוט תסתכלי מה יש לך ביד. זה "זה"! שוקולד חום, מילוי נוגט, ציפוי מתקתק. זה "זה"! אני מאד אוהבת לאכול את זה. זה ממש טעים. מאז שהייתי ילדה אהבתי את המתוקים האלה, רק שעכשיו הם הרבה יותר מוצלחים וטעימים. מה עוד שכשהייתי ילדה הייתי צריכה לבקש מאמא רשות, רשות לרדת לקנות או לקחת מהארון. וואו, זה היה מסובך, תהליך שחסכתי עכשיו שאני עומדת ברשות עצמי. והלאה והלאה

נראה אותך מכניסה את הדבר ה"זה" לפה! הגמדת אותו. בשביל הדקה וחצי של הזה הזה תעלי במשקל? מה ומי הוא בכלל???
אשמח להסבר נוסף נראה מאד מענין :)
ו..... תכתבו עוד זה עוזר ומדרבן -תודה

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
אם כשאת רעבה את אוכלת ארוחה מזינה, אפילו גדולה במיוחד, הצורך למתוק יפחת בהרבה.
אני אישית מכינה ארוחות עם הרבה חלבון (ביצים, גבינות, דג) וירקות,
שמשביעות להרבה זמן,
ומשתדלת שהם יהיו ממש טעימות, גורמה של מסעדות...
אני משלבת בכריכים בזיליקום, פלפלים טריים או מוחמצים, חסה, חציל קלוי, בצל ירוק, עלי פטרוזיליה, גבינות מהמגוון הרחב שבחנות, חביתה מטוגנת עם 2 כפות קוטג'- שגורם לה להיות סופר משביעה, גבינה צהובה- מותר קצת, מלפפון מקולף במקלף.

וסתם ככה לנשנוש:
חומוס כמו שאמרו,
מלפפון מקולף עם מלח, או פרוס דק במקלף עם לימון ומלח,
ירקות מאודים עם מלח- קישואים, קולורבי, ועוד,
שעועית ירוקה מבושלת עם מלח בישול קצר ממש או אפי' מוקפצת עם טיפה טריאקי, מלח וסוכר - לא נראה לי חמור.
אפונה של סנפרוסט מחוממת בסיר בלי מים ל 2 דקות - תתפלאי לראות שזה מתוק וטעים.
גבינה לבנה 5% מעורבבת עם זיתים חתוכים.
אנטיפסטי של קישוא גמבה בצל ובטטה עם מלח ומעט שמן בתנור- בחום הכי גבוה עד שמתחיל להשחים.
חתיכת סלמון עם טיפה טריאקי או חרדל ודבש בתנור.
תערובת ירקות מוקפצים (4 דקות) עם מעט שמן ומלח, כמו שמכינים למילוי אגרול - נבטים עבים, גזר מגורד גס, כרוב חתוך ובצל ירוק.

אם את לא חובבת ירקות בטח זה נשמע לך רשימת דחיה...

אבל גם אם לא נראה לך מושך בהתחלה, אולי שווה לנסות להתרגל...
אפשר פרוט לתפריט מסודר
את ממש משקיעה ומגרה:p

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
השבוע בזכותכן עבר יותר בקלות :):)
אבל,
עדיין קשה:(
ומשיכה לאוכל ומתוק:p:p
אשמח לאוד עצות וחיזוקים!!!!
חיבת להוריד את מה שנדבק לי....

נערך לאחרונה ב:

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי מתכון אלוף אומנם קצת משמין אך משביע מאוד!!! וגם בריא והכי חשוב קל!!!!
כי א''א להדחיק את הצורך למתוק, צריך למצוא לו תחליף בריא יותר ומזין! זה משביע עד כדי חנק!
וברגע שאת גם יודעת לפרגן משהוא כשצריך תדעי גם לוותר עליו כשהוא מיותר, (כמו המשפט שמי שלא יודע להתיר את המותר אז הוא גם לא אוסר את האסור...)
4 כוסות פצפוצי אורז
4 כוסות פרורי ביסקויט
3 חבילות שוקולד מריר (אפשר להפחית...)
500 גר' טחינה גולמית עדיף מלאה

פשוט ממיסים את השוקולד ושופכים את זה יחד עם הטחינה על הביסקוויט והפצפוצי אורז
מערבבים טוב, מקפיאים וחותכים.

לפעמים אני לוקחת חתיכה קטנה יחד עם יוגורט וזה מפוצצץ ומשביע, מזין ומתוק מאוד!!!!!
הרבה הצלחות!!!!

שירים במעלות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני מסתובבת רעבה...
נראה לי מהחורף או לא יודעת
אז את כן יודעת..
בחורף קשה לשבוע מאוכל קר. (סלט, ביצה קשה, סנדוויץ, כאלה דברים)
כדאי להכין אוכל חם. הרבה יותר משביע, למשל מוקפץ עם מלאא ירקות. שיא הטעים, משביע ודל קלוריות! תה במקום מים. מרק חם. כל אלה נותנים הרגשת שובע הרבה יותר טובה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה