המשפט הזה הזכיר לי עצה חמודה (ומחילה מפותחת האשכול) -
כידוע חשוב לשתות גם בחורף, אבל הבעיה שלא מרגישים כ"כ צימאון. לכן אפשר לאכול משהו מלוח כגון- מלפפון חמוץ או חטיף כלשהו, זה "מזכיר" את הצמאון וגורם שלא נמצא את עצמנו אחרי יום שלם בלי שתיה......
אני מכינה חומוס ומנשנשת אותו.
גם בריא וגם טעים.
קונים תותים קפואים (יש בהכשר הרב רובין), מרסקים עם חלב דל וסוכרלוז
זה הבסיס שלי לכל היום חחח
קנינו מכשיר "יוננס" והוא הופך את כל הפרות הקפואים לסורבה.אהההה
ומי שלא אוכל תותים.... (לא משנה איזה הכשר...)
נשאר שמן???
אשמח להסבר נוסף נראה מאד מעניןאתרום את חלקי:
שניה לפני שאת מכניסה לפה - תעצרי. ופשוט תסתכלי מה יש לך ביד. זה "זה"! שוקולד חום, מילוי נוגט, ציפוי מתקתק. זה "זה"! אני מאד אוהבת לאכול את זה. זה ממש טעים. מאז שהייתי ילדה אהבתי את המתוקים האלה, רק שעכשיו הם הרבה יותר מוצלחים וטעימים. מה עוד שכשהייתי ילדה הייתי צריכה לבקש מאמא רשות, רשות לרדת לקנות או לקחת מהארון. וואו, זה היה מסובך, תהליך שחסכתי עכשיו שאני עומדת ברשות עצמי. והלאה והלאה
נראה אותך מכניסה את הדבר ה"זה" לפה! הגמדת אותו. בשביל הדקה וחצי של הזה הזה תעלי במשקל? מה ומי הוא בכלל???
אפשר פרוט לתפריט מסודראם כשאת רעבה את אוכלת ארוחה מזינה, אפילו גדולה במיוחד, הצורך למתוק יפחת בהרבה.
אני אישית מכינה ארוחות עם הרבה חלבון (ביצים, גבינות, דג) וירקות,
שמשביעות להרבה זמן,
ומשתדלת שהם יהיו ממש טעימות, גורמה של מסעדות...
אני משלבת בכריכים בזיליקום, פלפלים טריים או מוחמצים, חסה, חציל קלוי, בצל ירוק, עלי פטרוזיליה, גבינות מהמגוון הרחב שבחנות, חביתה מטוגנת עם 2 כפות קוטג'- שגורם לה להיות סופר משביעה, גבינה צהובה- מותר קצת, מלפפון מקולף במקלף.
וסתם ככה לנשנוש:
חומוס כמו שאמרו,
מלפפון מקולף עם מלח, או פרוס דק במקלף עם לימון ומלח,
ירקות מאודים עם מלח- קישואים, קולורבי, ועוד,
שעועית ירוקה מבושלת עם מלח בישול קצר ממש או אפי' מוקפצת עם טיפה טריאקי, מלח וסוכר - לא נראה לי חמור.
אפונה של סנפרוסט מחוממת בסיר בלי מים ל 2 דקות - תתפלאי לראות שזה מתוק וטעים.
גבינה לבנה 5% מעורבבת עם זיתים חתוכים.
אנטיפסטי של קישוא גמבה בצל ובטטה עם מלח ומעט שמן בתנור- בחום הכי גבוה עד שמתחיל להשחים.
חתיכת סלמון עם טיפה טריאקי או חרדל ודבש בתנור.
תערובת ירקות מוקפצים (4 דקות) עם מעט שמן ומלח, כמו שמכינים למילוי אגרול - נבטים עבים, גזר מגורד גס, כרוב חתוך ובצל ירוק.
אם את לא חובבת ירקות בטח זה נשמע לך רשימת דחיה...
אבל גם אם לא נראה לך מושך בהתחלה, אולי שווה לנסות להתרגל...
וגם משמין!אני מכינה חומוס ומנשנשת אותו.
גם בריא וגם טעים.
אז את כן יודעת..אני מסתובבת רעבה...
נראה לי מהחורף או לא יודעת
כמו קטניה,וגם משמין!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: