רכבים צריכת דלק ריאלית טויוטה פריוס 2013

בעל ניסיון

משתמש פעיל
שלום לכולם!
בשעה טובה התחדשתי ברכב מסוג טויוטה פריוס 2013.
לאחר גמיעת מאות קילומטרים על הרכב, בנסיעות עירוניות ובינעירוניות, בנסיעות מאומצות ושאינן, אני רואה שכתוב במחשב הדרך - היכן שהרכב מציג את צריכת הדלק הממוצעת - כל הזמן 6.1 ל 100 ק"מ, הוי אומר 1 ל 16.4 ק"מ.
אין לי טענות על צריכת הדלק, למרות שהייתי מצפה לצריכה טיפה יותר חסכונית. אבל האם זה הגיוני שהרכב יכתוב באופן קבוע 6.1 ל 100 ק"מ? הצריכה הזאת היא בין בנסיעות עירוניות קשוחות ובין בנסיעות בינעירוניות מהירות, והכל כשאני עדיין מקפיד לא לעבור את ה ECO, אתמול אפילו איפסתי את מחשב הדרך כי חשבתי שאולי הרכב עדיין מחשב לפי הנהג שנסע לפני... אבל כלום! דקה אחרי האיפוס הוא חזר ל 6.1 ל 100 ק"מ... ופה בפורום אני רואה חבר'ה שכותבים שהם הגיעו עם הרכב ל 1 ל 18!
אשמח מאוד לחוות דעת מחברי הפורום שיש ברשותם רכב כזה האם הצריכה הזאת היא ריאלית, וכן לעיצות ולטיפים כיצד להגיע לצריכה יותר חסכונית ואגב כך גם לשמור על חיי הרכב.

בתודה מראש

בני2

משתמש מקצוען
השאלה הראשונה האם ה נכון בכלל, יכול להיות שיש לול איזה באג או משהו מכוון וזה מה שיכתוב. עדיף שתעשה קודם בדיקה ידנית של הצריכה, תמלא פול תאפס את מד הקילומטרים תסע עד לסוף הטנק תמלא שוב פול ותחלק את הק"מ שנסעת בכמות שתידלקת.

avi++

משתמש מקצוען
שלום לכולם!
בשעה טובה התחדשתי ברכב מסוג טויוטה פריוס 2013.
לאחר גמיעת מאות קילומטרים על הרכב, בנסיעות עירוניות ובינעירוניות, בנסיעות מאומצות ושאינן, אני רואה שכתוב במחשב הדרך - היכן שהרכב מציג את צריכת הדלק הממוצעת - כל הזמן 6.1 ל 100 ק"מ, הוי אומר 1 ל 16.4 ק"מ.
אין לי טענות על צריכת הדלק, למרות שהייתי מצפה לצריכה טיפה יותר חסכונית. אבל האם זה הגיוני שהרכב יכתוב באופן קבוע 6.1 ל 100 ק"מ? הצריכה הזאת היא בין בנסיעות עירוניות קשוחות ובין בנסיעות בינעירוניות מהירות, והכל כשאני עדיין מקפיד לא לעבור את ה ECO, אתמול אפילו איפסתי את מחשב הדרך כי חשבתי שאולי הרכב עדיין מחשב לפי הנהג שנסע לפני... אבל כלום! דקה אחרי האיפוס הוא חזר ל 6.1 ל 100 ק"מ... ופה בפורום אני רואה חבר'ה שכותבים שהם הגיעו עם הרכב ל 1 ל 18!
אשמח מאוד לחוות דעת מחברי הפורום שיש ברשותם רכב כזה האם הצריכה הזאת היא ריאלית, וכן לעיצות ולטיפים כיצד להגיע לצריכה יותר חסכונית ואגב כך גם לשמור על חיי הרכב.

בתודה מראש
נסיעות עירוניות באיזה עיר?
לא דומה העליות של חיפה למישורים של אשדוד

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אם זה לא משתנה בכלל, זה בוודאות לא אמין.
וגם ככה בכולופן זה לא ממש אמין...
הפיתרון הוא לעקוב בעצמך אחרי תדלוקים וק"מ.
שלוש ארבע טנקים שתחשב באופן עצמאי יתנו לך אינדיקציה טובה ואמיתית על הרכב שלך והנהיגה שלך.

בעל ניסיון

משתמש פעיל
דווקא אתמול נסעתי בערך שעה על כבישים בינעירוניים, וצריכת הדלק הממוצעת ירדה לראשונה אל 6.0 ל100 ק"מ.
אנחנו בודקים אחרי כל תדלוק כמה לוקח לנו
ותמיד סביבות ה1 ל19
וכמה הוא כותב במחשב הרכב?
והאם אתם מתגוררים באיזור הררי?

MELY❤️

משתמש רשום
דווקא אתמול נסעתי בערך שעה על כבישים בינעירוניים, וצריכת הדלק הממוצעת ירדה לראשונה אל 6.0 ל100 ק"מ.

וכמה הוא כותב במחשב הרכב?
והאם אתם מתגוררים באיזור הררי?
גרים במישור החוף
לא יודעת מה הוא כותב,
אני יודעת שבעלי עושה חשבון של כמה תידלק לכמה ק"מ (הוא מאפס אחרי כל תדלוק)
וזה יוצא סביבות ה1ל19 1ל18

darkwave

משתמש צעיר
טיפ לחישוב מדויק של צריכת דלק
ממלאים טנק מלא
ומאפסים את הקילומטר (בכל רכב יש אפשרות למדוד ק''מ)
ואז בתדלוק הבא
מסתכלים כמה ליטרים מילאתם
מחלקים את זה במס' הק''מ שכתובים על הצג
והופה
יש לכם חשבון מדיוק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה