אכן אני אצטרך לעשות זאת בעצמי ואם לא אז לשלוח להגהה -לא יודעת אם יהיה לי כח לזה אבל קודם אני צריכה מקום שירצה לארח אותו בבמה מכובדתוואו, זה נורא,
אין מילים,
שה' ישלח לך רפואה שלמה.
רק בקשר למכתב, אם את מעוניינת לפרסם אותו, הייתי ממליצה לך לערוך ולפסק אותו, שיהיה יותר קריא ונעים לעין, ומשום כך יותר יעיל.
בהצלחה והרבה בריאות!
אשמח לקבל עזרה בענין לי אין כח לעשות את זה אבל שמום מה אני לא מצליחה לכתוב הודעות באישי זה כותב לצערנו אפשרות זו נחסמה לעת עתהכואב לקרוא, ומכעיס כל כך
אם את צריכה עזרה בשכתוב בשמחה
בעז''ה בל''נ אזכיר עם התלמידים תשב''ר לפני תחילת הלימודים את השם לרפו''ש - לא מזמן הזכרנו מידי יום שמו של יהודי שהיה במצב מאוד קשה - ולשמחתינו הרבה המשפחה שלחה להודיע שב''ה הוא יצא מכלל סכנה, שתזכו לרפואה שלימה בקרוב יחד עם כל שאר חולי ישראל.אסתר בתיה בת נורית
זו העזרה הגדולה ביותר
מבין ומזדהה עם הכעס והכאב, לא צריך אבל להכניס את כל המדינה בכל עוולה שנעשית בגלובוס. מסכים?מזעזע
מדינת עולם שלישית אין לי מילים אולי כדאי להתייעץ לגבי תביעת פיצויים בבית משפט
אשמח לקבל את עזרתך בעיניןנשמה יקרה, לקרוא אותך ולבכות!
את הסבל, את ההשפלה, את המסכת הארוכה הזו שמשתרעת על פני תקופה מתמשכת.
שה' ישלח לך בריאות איתנה ונוחם ושלווה ושמחה במהרה.
אם תעלי את המכתב כקובץ וורד, אגיה אותו בשמחה, וגם אערוך ואשכתב אם תרצי.
מה שקורה בגלובוס לא מעניין , מעניין מה שקורה כאן במדינה ומה לעשות זה באמת נראה מדינת עולם שלישית ולא רק בגלל הסיפור הזה אלא לכל אחד מאיתנו ישנם דוגמאותמבין ומזדהה עם הכעס והכאב, לא צריך אבל להכניס את כל המדינה בכל עוולה שנעשית בגלובוס. מסכים?
אולי תעלו את המכתב הערוך לכאן?רוצה לכתוב מייל אליו אשלח את הטקסט הערוך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: