עזרה צריכה עזרה בכתיבת ברכה לתחילת זמן

ShilatA

משתמש חדש
אני צריכה רעיונות לברכה לתחילת זמן לחתן
קניתי לו עט עם חריטה של השם
ואני רוצה לרשום לו במכתב משהו עם לכל זמן ועת ...
אני אשמח רק לרעיונות בערך רק מה כותבים ואז אני אקח את זה לכיוון שלי כי פשוט נתקעתי באמצע המכתב

אני ממש אשמח לעזרה
תודה

פרוגניסטית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
הי מה עשית בסוף?
אני מחפשת בנרות...

ShilatA

משתמש חדש
עשיתי לו משהו ממש נחמד
קניתי קופסא גדולה בצורת לב בצבע שחור וקניתי כל מיני חטיפים ושוקולדים שאחרי זה קישרתי את כל מה שהיה שם לברכה מתאימה לתחילת זמן וקניתי עט עם חריטה של השם שלו ורשמתי גם על זה מכתב יפה של לכל זמן ועת ...
בקופסה היה רבע לשבע עד חצות כיפלי חטיפי אנרגיה ופחיות של משקה אנרגיה ושל קוקה קולה - הוא ממש אוהב, שוקולדים וכל מיני דברים
ורשמתי משהו בסגנון של לאחד שמשקיע מרבע לשבע עד חצות... שיהיה לו כיפלי ועל זה שהתורה זה טעם החיים( קוקה קולה ).... אני לא זוכרת בדיוק הכל אבל את יכולה לסגנן לך משהו יפה שמתאים למה שתקני
מקווה שעברתי

ShilatA

משתמש חדש
אם יש פה רעיון חדש מה לעשות אני אשמח אני רוצה לעשות לבעלי משהו ואין לי שום רעיון ,
כאילו כל הרעיונות שלי נגמרו ברגע שהתחתנתי בתור מאורסת היה לי ים רעיונות והיום כלוםםם חור שחור
וממש באלי לעשות לו משהו יפה לתחילת זמן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה