כללי צריכה מכם חוות דעת

shirel

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לאחר שסיימתי לימודי עיצוב גרפי שקלתי להתחיל ללמוד עיצוב ובניית אתרים.
לאחרונה מתלבטת קשות ולא סגורה בכלל אם אלמד.
מי שלמד/למדה את הקורס - אשמח לשמוע חוות דעת, הערות, הארות, המלצות או ההפך. בקיצור כל מה שתוכלו לספר לי.
זה יעזור לי מאד לגבש דעה סופית. (הקורס חודש הבא).
תודה מראש!

ohadi

משתמש רשום
יש סדנה מקסימה במכללת קווים למעצבי אתרים ואפליקציות שמיועדת לאנשים בעלי רקע וניסיון קודם בעיצוב גרפי. מדובר בסדנה יחסית קצרה של 6 מפגשים בני 4 שעות כל אחד שמטרתה להקנות לך את הידע והכלים הדרושים ביצירת קבצי פוטושופ נוחים לעבודה הן בעיצוב אפליקציות והן בעיצוב אתרים. למיטב ידיעתי הם פרוסים בכל הארץ, כדאי לבדוק מולם.

בכל אופן, עצה קטנה ממני- נסי לרכוש כמה שיותר ניסיון לצד הלימודים המקצועיים בתחומים בהם את כבר שולטת ומתמצאת. אין תחליף לגרפיקאי בעל ניסיון עשיר בהתנהלות מול לקוחות. בהצלחה עם כל בחירה שתקבלי!

shirel

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה צדיק! הייתי בטוחה שאין עם מי לדבר פה ;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה