עזרה צריכה את עזרתך לדקה ...

saralulu

משתמש מקצוען
יש לי קצת...
עסק יקר;)
יש לי תבניות שקעים מכמה סוגים ובכמות, יותר לגלידות עוגות ופשטידות אישיות, קניתי בהום פלייס ובעוד חנויות לפני שנים במחיר זול ואין לי מושג מה ההבדל בתוצאה בין תבנית רגילה לתבנית יקרה ואיכותית?!

saralulu

משתמש מקצוען
עניתי לסקר, ולדעתי אין כמו לראות למשש להבין לנסות וליצור, אומנם יותר קל לצפות בבית מתי שנח ונעים, אבל לדעתי כדי להגיע לתוצאה מושלמת זה חלק מהדרך!

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
חושבת שקורס דרך המייל מתאים יותר למתקדמות.
מתחילות, עדיף שתלמדנה ותראינה במו עיניהם. תוכלנה לקבל עזרה במה שלא מצליח. להבין יותר. וכדו'.

עפיפון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עפיפון מאיפה את?
ובקשר לתבניות וציוד נכון צריך אבל אני תמיד מספרת לכולן שאני התחלתי עם תבנית אחת שלי ותבנית אחת של שכנה (ובזמנו התבניות עלו הון היום יש בגרושים) ומכל תבנית אפשר לעשות מליון דברים. קונדטוריית בוטיק היא אומנות ....צריך פשוט הרבה דמיון ומעוף!!
מאשדוד.
מחפשת סדנא כיפית חד פעמית או אפילו שתים-שלוש שיעורים, לאו דוקא קורס ארוך ומעמיק.

טליהבא

משתמש מקצוען
רציתי להוסיף שאני הייתי בסדנאות האחרונות של מרים ומאוד נהניתי!
אבל בכל אופן בגלל מוגבלות בזמן ואני עם ילדים קטנים כרגע סדנאות אינטרנטיות יותר פרקטיות
לי רק מאוד חשוב שאלו שמקיימות אותן יקפידו על רמה גבוהה ולא יחסכו בזמן הסרטון
אלא יראו הכל בצורה ברורה ומקצועית!

בקשר לתבניות מעלי אקספרס וכו -לאפיה באמת כדאי להשקיע בתבניות יקרות אבל למוסים ופטיפורים שזה קר בד"כ אין שום בעיה עם תבניות זולות.יש לי תבניות שיש לי גם "מקור וגם "העתק" אי לא אגיד שאין הבדל כי ברור שהחומר של המקור לפעמים יותר קשיח אבל שניהם עובדים מצוין!!

חביבה

משתמש מקצוען
התמונות משהו משהו.
התמונה השלישית של הכדור הוורדרד מוכרת לי מאחד מעיתוני החג, לא זוכרת איזה.
נכון?

עניתי,
בחרתי באופציה של סדנה במחשב, על אף שהייתי מעדיפה סדנה- אבל מרכז הארץ לא רלוונטי בשבילי.

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
עניתי

חני94

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עניתי,
בהצלחה רבה! יש לך דברים נהדרים!!!

פאר הפרי

מהמשתמשים המובילים!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה