יש לי תבניות שקעים מכמה סוגים ובכמות, יותר לגלידות עוגות ופשטידות אישיות, קניתי בהום פלייס ובעוד חנויות לפני שנים במחיר זול ואין לי מושג מה ההבדל בתוצאה בין תבנית רגילה לתבנית יקרה ואיכותית?!יש לי קצת...
עסק יקר
יש לי תבניות שקעים מכמה סוגים ובכמות, יותר לגלידות עוגות ופשטידות אישיות, קניתי בהום פלייס ובעוד חנויות לפני שנים במחיר זול ואין לי מושג מה ההבדל בתוצאה בין תבנית רגילה לתבנית יקרה ואיכותית?!יש לי קצת...
עסק יקר
מאשדוד.עפיפון מאיפה את?
ובקשר לתבניות וציוד נכון צריך אבל אני תמיד מספרת לכולן שאני התחלתי עם תבנית אחת שלי ותבנית אחת של שכנה (ובזמנו התבניות עלו הון היום יש בגרושים) ומכל תבנית אפשר לעשות מליון דברים. קונדטוריית בוטיק היא אומנות ....צריך פשוט הרבה דמיון ומעוף!!
כן... מעניין אותך ?עניתי.
נראה טוב...
את עורכת סדנאות?
כןכן... מעניין אותך ?
איך אפשר ליצור איתך קשר? אני בטלפון 0548413120 מחכה לטלפון..
לא נפתח בנטפריחברות יקרות. הבטחתי הפתעות...
מצרפת לכן כאן לינק לקבלת סידרת סרטונים בה תלמדו איך להכין מוס גבינה חלומי ואיך לשדרג אותו לWOW!!
לקבלת הסרטונים לחצו כאן
שווה לכן זה מהמם!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: