איך אני יוצר נגיד טוקן/רצף של מספרים ושומר אותם במסד נתונים וליצור מצב שאם ירצה לתת שוב את אותו רנדומל הקוד אז הוא לא יתן אלא יחפש שוב קוד אחר?(כמו שיש עם שם משתמש או אמייל קיים כבר...)
תודה
תודה
דווקא נראת שיטה טובה מה שהצעת. השאלה איך עושים את זה. אם נגיד הוא לא קיים אז איך בכל סוגי הרנדומל , ובא נלך עללא עשיתי את זה אף פעם ככה
אבל לדעתי אפשר עם עמודה שהיא unique ולתפוס את השגיאה שה-MYSQL זורק עם TRY ו-CATCH בשביל לנסות לרנדמל משהו אחר
והסיבה שלא עשיתי את זה כך - כי העדפתי את הדרך הארוכה (לשלוף מה-DB שום את המספר המרונדמל ולבדוק שהוא לא קיים) והבטוחה.
אבל יתכן מאד שהיא לא הדרך הנכונה
rand(111,999);
אני מצטער שאני משגע אותך אבל אולי תוכל לתת לי דוגמא עם קוד פיזי כי כל מה שאתה אומר אני אפילו לו יודע מה לחפש בגוגל כדי לקבל קוד דומה. אני יודע אנגלית ואיך לחפש אבל כאן זה רק מילות קוד.ליצור פונקציה רקורסיבית
בתוך ה-CATCH - לשלוח פניה נוספת לפונקציה שמרנדמלת
יש אפשרות לעשות ע״י התאריך שמוכנס באותו שניה יחד עם שרשור של ip של המשתמש, ואפילו להוסיף לזה איזה רצף רנדומלי של ספרות ותווים הסיכויים שיצאו לך שתיים זהים שואף ל-0.איך אני יוצר נגיד טוקן/רצף של מספרים ושומר אותם במסד נתונים וליצור מצב שאם ירצה לתת שוב את אותו רנדומל הקוד אז הוא לא יתן אלא יחפש שוב קוד אחר?(כמו שיש עם שם משתמש או אמייל קיים כבר...)
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: