אגב אם כבר מדברים על זה אם אני ההיתי חולה ואין לי נוגדנים האם אני יכול לקבל חיסון
הנקודה שהאדם המדובר נחשף גם לכמה חיובים מדרגה ראשונה ויצא שלילי!!!
כך שהיה מקום לומר שהחיסון גרם שלא נדבק, אבל כיצד יתכן אם אין נוגדנים
יתכן ואת הנוגדנים של החיסון לא רואים בסורלגי רגיל??
כבר עבר גם חיסון שני, ו-13 ימים לפני הסרולוגי.בגלל זה יש חיסון שני....
ואולי בכלל יש טעות בסרולוגית?מכירה מישהו 13 ימים אחרי חיסון שני ללא נוגדנים בסורלגי של קופת חולים??????
איך יתכן שעדין אין זה סוג אחר של נוגדנים???
זה בדיוק ההסבר. הבדל בין חיסון זה לאלו שהיו עד היום, שהיה בהם חלק מהמחלה - בשונה מהחסיון הזה שמיוצר שונה, ולכן הנוגדנים לא בהכרח משתקפים בסורולגית.לי אתמול אחות הסבירה שיש את הנוגדנים שבודקים בסרולוגי ויש חיסון מטבולי, שהתאים בגוף יש להם זיכרון ומי שהיה חולה אם הגוף נפגש שוב אם המחלה הגוף מיד מייצר נוגדנים, כך שגם מי שהחלים ובסרולוגי אין לו נוגדנים עדיין מחוסן...
מקוה שזה נכון ולא שזה היה תירוץ לא לתת לי חיסון
מה שכתבתי בהודעה קודמת, מתאימה לזה בדיוק.כבר עבר גם חיסון שני, ו-13 ימים לפני הסרולוגי.
מי שמדוכא חיסון אמור לדעת שהוא מדוכא חיסוןיש כאלה שהם מדוכאי חיסון, לא מפתחים נוגדנים - אולי זה ההסבר
אמתלי אתמול אחות הסבירה שיש את הנוגדנים שבודקים בסרולוגי ויש חיסון מטבולי, שהתאים בגוף יש להם זיכרון ומי שהיה חולה אם הגוף נפגש שוב אם המחלה הגוף מיד מייצר נוגדנים, כך שגם מי שהחלים ובסרולוגי אין לו נוגדנים עדיין מחוסן...
מקוה שזה נכון ולא שזה היה תירוץ לא לתת לי חיסון
בקיצור מי יותר מחוסן מחלים שאין לו נוגדנים בבדיקה סרולוגית (אבל יש לו תאי T) , או מישהו שלא היה לו קורונה ועשה חיסון?מי שמדוכא חיסון אמור לדעת שהוא מדוכא חיסון
מה גם שלא נכון לקבוע שמדוכא חיסון לא מפתחים נוגדנים
אישית מכירה לא מעט מדוכאי חיסון שפיתחו יופי של נוגדנים אחרי קורונה ואחרי חיסון קורונה...
אמת
קוראים לזה תאי T
אבל הם לא מתפתחים מהחיסון, מכיון שזה לא מכיל חלקי נגיף.
הם מתפתחים אצל מי שחלה
כך שמי שחלה באמת לא חייב חיסון.
מה שכן- הנוגדנים האלו קצת פחות יעילים מנוגדני IGG
צריך גם לזכור שהבדיקות הסרולוגיות אינן אמינות כל כך (לשני הצדדים, כך התפרסם)בקיצור מי יותר מחוסן מחלים שאין לו נוגדנים בבדיקה סרולוגית (אבל יש לו תאי T) , או מישהו שלא היה לו קורונה ועשה חיסון?
תאי הT גם יורדים במשך הזמן?
שאלות שאני לא יודעת מספיק בשביל לענות עליהם בדיוק ובאופן שאני בטוחה בדברי ולפיכך אי לא עונהבקיצור מי יותר מחוסן מחלים שאין לו נוגדנים בבדיקה סרולוגית (אבל יש לו תאי T) , או מישהו שלא היה לו קורונה ועשה חיסון?
תאי הT גם יורדים במשך הזמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: