חלבי צעד אחר צעד - קרם פטיסייר

לא אני

משתמש סופר מקצוען
נשמע יומרני אבל לרוב זה סימן שלא טעמת אחד שעשוי כיאות.
(ואני מנחשת שהוא כנראה הכיל מרגרינה לרוב ו/או ונילין סינתטי).
לפטיסייר עם וניל אמיתי יש טעם עדין ומופלא.
קונדיטוריה שנקראת טובה. (במושגיי הדלים..)
תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קונדיטוריה שנקראת טובה. (במושגיי הדלים..)
תודה!
קונדיטוריה תיאלץ להכניס שינוי בקרם כדי שיהיה עמיד לאורך זמן (קרם פטיסייר רגיל מחזיק מעמד 4 ימים) וכן להתפשר על חומרי הגלם כדי להגדיל רווחים.
מעודי לא טעמתי אלפחורס או קרם שניט מקונדיטוריה שהיו טעימים כמו הביתיים.
וטעמתי מותגים נחשבים יחסית.
 

חני/ה

משתמש פעיל
לכבוד שבועות ולכבוד פרוייקט מילפיי שאפרסם בימים הקרובים (כולל שיטת אפייה מיוחדת וגרסא ללא גלוטן)
אני שמחה להגיש לכם מתכון מצולם של קרם פטיסייר.
אני רק מזהירה: אחרי שמכינים פטיסייר כהלכתו אין דרך חזור :) וכל קרם אחר נראה ונטעם תפל.
@שירה בירה, תודה על המתכון המפורט!
האם זה מתאים למילוי לקרם שניט- אם כן, איזה אחד מהמתכונים- הפטיסייר או הדיפלומט?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@חני/ה
מתאים בהחלט לקרם שניט או למילפיי.
שימי לב שיש קישור למתכון גם להכנת הבצק בסוף התגובה השניה :)
שני הקרמים מתאימים.
שימי לב שדיפלומט זה קרם פטיסייר שמקפלים אליו שמנת מתוקה מוקצפת.
לדעתי כדאי להכין דיפלומט כי השמנת מעדנת ומעשירה את הקרם וגם מותחת כמויות :)
 

חני/ה

משתמש פעיל
@חני/ה
מתאים בהחלט לקרם שניט או למילפיי.
שימי לב שיש קישור למתכון גם להכנת הבצק בתגובה השניה :)
שני הקרמים מתאימים.
שימי לב שדיפלומט זה קרם פטיסייר שמקפלים אליו שמנת מתוקה מוקצפת.
לדעתי כדאי להכין דיפלומט כי השמנת מעדנת ומעשירה את הקרם וגם מותחת כמויות :)
תודה לך!
את תמיד מקצועית וענינית, מוסיפה לפרוג הרבה!
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
@shira bira
סורי על ההקפצה..
מצאתי רק מקל וניל בהכשר מתאים לי,
איך אני נוהגת איתו?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מצאתי רק מקל וניל בהכשר מתאים לי,
איך אני נוהגת איתו?
מקל זה הכי טוב!
הפוסט נכתב בתקופה שלא היו בכלל מקלות בארץ ולכן השתמשתי במחית.
אופן השימוש: חוצים את המקל לאורכו ומגרדים את תוכנו (זרעים שחורים ולחים) לתוך החלב.
מחצית אחת מכניסים לחלב ומוציאים לאחר הרתיחה.
מחצית שניה שומרים וטוחנים עם סוכר לקבלת סוכר וניל. (או שדוחפים בתוך צנצנת סוכר וממתינים מספר ימים).
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
מקל זה הכי טוב!
הפוסט נכתב בתקופה שלא היו בכלל מקלות בארץ ולכן השתמשתי במחית.
אופן השימוש: חוצים את המקל לאורכו ומגרדים את תוכנו (זרעים שחורים ולחים) לתוך החלב.
מחצית אחת מכניסים לחלב ומוציאים לאחר הרתיחה.
מחצית שניה שומרים וטוחנים עם סוכר לקבלת סוכר וניל. (או שדוחפים בתוך צנצנת סוכר וממתינים מספר ימים).
למתכון הזה צריך חצי מקל?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למתכון הזה צריך חצי מקל?
העיקר הוא תוכן המקל.
ושימי לב שכתבתי לך לרוקן את כל תוכנו משני החצאים.
את יכולה להשתמש במקל שלם. אני פשוט בעד ניצול המקל עד תומו.
 
  • תודה
Reactions: srp

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
העיקר הוא תוכן המקל.
ושימי לב שכתבתי לך לרוקן את כל תוכנו משני החצאים.
את יכולה להשתמש במקל שלם. אני פשוט בעד ניצול המקל עד תומו.
תודה!!
עכשו קראתי שוב בעיון והבנתי
 

אם חי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ממש תודה!! עזרתי לי חיפשתי מתכון לזה הרבה זמן
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה ל @srp שהקפיצה ולכל השואלות.
בזכותכן עדכנתי את הפוסט לגבי שימוש במקל וניל (ראו הודעה פותחת).
שמנה לב שאפשר להשתמש בשעת הדחק גם בתמצית שקופה אמיתית אך זמן ההוספה שונה. ראו במתכון.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
:( זה מה שקניתי בטעות
יש לך אולי המלצה בשבילי מה לעשות במקום הפטיסייר?
הכנתי פאי וקרם שקדים (ורציתי להוסיף מעל הפטיסייר:( פירות.)
אני מנסה להבין האם קנית קרם מוכן למריחה ומלית? יש לך תמונה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה