קונדיטוריה שנקראת טובה. (במושגיי הדלים..)נשמע יומרני אבל לרוב זה סימן שלא טעמת אחד שעשוי כיאות.
(ואני מנחשת שהוא כנראה הכיל מרגרינה לרוב ו/או ונילין סינתטי).
לפטיסייר עם וניל אמיתי יש טעם עדין ומופלא.
תודה!
קונדיטוריה שנקראת טובה. (במושגיי הדלים..)נשמע יומרני אבל לרוב זה סימן שלא טעמת אחד שעשוי כיאות.
(ואני מנחשת שהוא כנראה הכיל מרגרינה לרוב ו/או ונילין סינתטי).
לפטיסייר עם וניל אמיתי יש טעם עדין ומופלא.
הכנת את הבצק בטוסטר כן?!
קונדיטוריה תיאלץ להכניס שינוי בקרם כדי שיהיה עמיד לאורך זמן (קרם פטיסייר רגיל מחזיק מעמד 4 ימים) וכן להתפשר על חומרי הגלם כדי להגדיל רווחים.קונדיטוריה שנקראת טובה. (במושגיי הדלים..)
תודה!
כן.הכנת את הבצק בטוסטר כן?!
@שירה בירה, תודה על המתכון המפורט!לכבוד שבועות ולכבוד פרוייקט מילפיי שאפרסם בימים הקרובים (כולל שיטת אפייה מיוחדת וגרסא ללא גלוטן)
אני שמחה להגיש לכם מתכון מצולם של קרם פטיסייר.
אני רק מזהירה: אחרי שמכינים פטיסייר כהלכתו אין דרך חזור וכל קרם אחר נראה ונטעם תפל.
תודה לך!@חני/ה
מתאים בהחלט לקרם שניט או למילפיי.
שימי לב שיש קישור למתכון גם להכנת הבצק בתגובה השניה
שני הקרמים מתאימים.
שימי לב שדיפלומט זה קרם פטיסייר שמקפלים אליו שמנת מתוקה מוקצפת.
לדעתי כדאי להכין דיפלומט כי השמנת מעדנת ומעשירה את הקרם וגם מותחת כמויות
מקל זה הכי טוב!מצאתי רק מקל וניל בהכשר מתאים לי,
איך אני נוהגת איתו?
למתכון הזה צריך חצי מקל?מקל זה הכי טוב!
הפוסט נכתב בתקופה שלא היו בכלל מקלות בארץ ולכן השתמשתי במחית.
אופן השימוש: חוצים את המקל לאורכו ומגרדים את תוכנו (זרעים שחורים ולחים) לתוך החלב.
מחצית אחת מכניסים לחלב ומוציאים לאחר הרתיחה.
מחצית שניה שומרים וטוחנים עם סוכר לקבלת סוכר וניל. (או שדוחפים בתוך צנצנת סוכר וממתינים מספר ימים).
העיקר הוא תוכן המקל.למתכון הזה צריך חצי מקל?
תודה!!העיקר הוא תוכן המקל.
ושימי לב שכתבתי לך לרוקן את כל תוכנו משני החצאים.
את יכולה להשתמש במקל שלם. אני פשוט בעד ניצול המקל עד תומו.
יש בחנויות אפיה. אם כי לא בכולן.איפוא משיגים מחית וניל? בחנות מתמחה ראיתי רק תמצית שקופה וניל
אפשר.האם אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח?
במקום מקל או מחית? לא. זה לא קשור בכלל.והאם קרם וניל זה גם בסדר?
זה מה שקניתי בטעותבמקום מקל או מחית? לא. זה לא קשור בכלל.
אני מנסה להבין האם קנית קרם מוכן למריחה ומלית? יש לך תמונה?זה מה שקניתי בטעות
יש לך אולי המלצה בשבילי מה לעשות במקום הפטיסייר?
הכנתי פאי וקרם שקדים (ורציתי להוסיף מעל הפטיסייר פירות.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: