למה להוריד פוני?ילד עם צמיחה הפוכה, ושמסרקים את השיר לכיוון המצח זה יוצר פשוט קטעי שיער עם חורים באמצע. יש דרך בכל זאת לסדר לו פוני? עדיף כבר לספר את האיזור הזה ולוותר על ניסיון לפוני? יש דרך או פיתרון לצמיחה הפוכה?
כי הוא יורד למטה עם הרבה חללים ריקים ויוצר כמין ריווח של עיגול או יהלום. לא נראה משהו. או לחלופין קופץ במשך היום למעלהלמה להוריד פוני?
אולי אפשר להשאיר אותו יותר ארוך
בד"כ שישצמיחה הפוכה זה קופץ כזהכי הוא יורד למטה עם הרבה חללים ריקים ויוצר כמין ריווח של עיגול או יהלום. לא נראה משהו. או לחלופין קופץ במשך היום למעלה
השאלה איך?בד"כ שישצמיחה הפוכה זה קופץ כזה
אין דרך להפוך לו את הפוני לגולש...
אבל אפשר לסדר אותו שזה יראה יותר יפה
כן. עדיין משתחרר. ועף למטה למעלה ולכל עבר.ניסית לצד?
הוא בן 6...ותגידי תןדה שהוא עוד לא גזר לעצמו את הפוני..............
חחח בדיוק הגילהוא בן 6...
הפתרון הוא בלורית לצד, יש לי בן עם צמיחה כזאת והספר הצליח לסדר לו את זה יפה מאוד לצדילד עם צמיחה הפוכה, ושמסרקים את השיר לכיוון המצח זה יוצר פשוט קטעי שיער עם חורים באמצע. יש דרך בכל זאת לסדר לו פוני? עדיף כבר לספר את האיזור הזה ולוותר על ניסיון לפוני? יש דרך או פיתרון לצמיחה הפוכה?
גם לי , מתוק ממשלבן שלי יש חצי הפוך וחצי ישר,
אין מתוק יותר מזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: