נטפרי פתוחיש למשהו מושג למה הקישור הזה לא נפתח? https://www.c-live.co.il/archives/24757
אז למה לא נפתח לי???השנה המופע בחינם
נטפרי פתוח
אז למה לא נפתח לי???
כותב לי :"תוכן אינו זמין כרגע"'צמאה' תשפ"א-2020 - כינוס החסידות לנשים
חוויה חסידית מיוחדת לנשים, המתקיימת מדי שנה בבנייני האומה בירושלים, לקראת חג הגאולה החסידי י"ט בכסלו – משודרת עם מיטב ההרצאות והניגונים החסידיים הסוחפים, המבוצעים על ידי אמניות ישראליות מהשורה הראשונה. | המשדר מיועד לנשים ובנות.www.c-live.co.il
מוזר, לי זה פתוחכותב לי :"תוכן אינו זמין כרגע"
אולי זה זמין רק לנשיםכותב לי :"תוכן אינו זמין כרגע"
שלחתי קישור להרשמה....מוזר, לי זה פתוח
בכ"א הקישור הזה לכנס לנשים
המופע בקישור הזה
טיקצ'אק - מערכת למכירת כרטיסים אונליין
טיקצ'אק היא מערכת מכירת הכרטיסים המתקדמת בישראל. יחד עם אלפי הלקוחות שלנו בנינו ממשק ידידותי ועשיר שיאפשר לכם למכור הרבה יותר.tickchak.co.ilצמאה - עמוד הבית
פרויקט הניגונים הענק והמרגש שהפך לחלק מהפסקול הישראלי. האזינו לשירים ולפודקאסטים והצטרפו לאירועים שמביאים את הנשמה לקדמת הבמה!tzama.co.il
זה כותב לשלוח לבדיקה.
הם עכשיו שלחו הודעה שנטפרי לא אישר אותם...מופע צמאה הוא במוצ"ש הקרוב. להרשמה tzama.co.il. בערב ההופעה יהיה שם קישורים לצפייה ישירה
כעת יש את כנס החסידות לנשים. מאד הגיוני שנטפרי חוסם נשים.. זה מרצות וזמרות
שנה שעברה קיבלתי הקלטה של כל המופע בדרייבושהם יתאמצו לשלוח שידור חוזר למיילים.
אם הם ישלחו לךהם עכשיו שלחו הודעה שנטפרי לא אישר אותם...
ושהם יתאמצו לשלוח שידור חוזר למיילים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: