א. השיר החדש של עקיבא (רבה אמנותך בי) צורף כבר על ידיאפשר רינגטונים יותר חדשים? (נגיד של גאולה של גד אלבז? או אפילו השיר החדש של עקיבא?)+אשמח אם תוכלו לצרף פה מנגינות רגועות (ב' א'-המנגינות שצירפת תותחיות רק שהן מידי קצביות...) תודה מראש
אני רוצהאתה מעוניין דווקא בחסידיים? (יש לי כמה רינגטונים וואקליים אבל הם לא חסידיים)
?אפשר רינגטונים יותר חדשים? (נגיד של גאולה של גד אלבז? או אפילו השיר החדש של עקיבא?)+אשמח אם תוכלו לצרף פה מנגינות רגועות (ב' א'-המנגינות שצירפת תותחיות רק שהן מידי קצביות...) תודה מראש
מצורף גאולהאפשר רינגטונים יותר חדשים? (נגיד של גאולה של גד אלבז? או אפילו השיר החדש של עקיבא?)+אשמח אם תוכלו לצרף פה מנגינות רגועות (ב' א'-המנגינות שצירפת תותחיות רק שהן מידי קצביות...) תודה מראש
נשמח שתעלהכל שיר יכול להיות
אם את רוצה יש לי הרבה מנגינות!!!! (יותר משוגעות) וגם כל מיני שירים של כול מיני זמרים
השיר טאטא של דודי קנופלר, השיר מאמא של בנצי שטייןכל מי שמעוניין בצלצולים שונים... שיכתוב את שם השיר וכו' ואעלה לכאן צלצול שאכין
@בוחרים בבית באופן כללי אם את רוצה עוד רינגטונים ספציפיים תכתבי שמות של שירים שאת רוצה...
תודה רבה! אשמח לשירים של גד אלבז-ד' מלך, אבאלה, הללו וכו' איציק דדיה כוכבים, אמני ישראל ותן חלקנו וכו' כל הסגנון הזה
השיר טאטא של דודי קנופלר, השיר מאמא של בנצי שטיין@בוחרים בבית באופן כללי אם את רוצה עוד רינגטונים ספציפיים תכתבי שמות של שירים שאת רוצה...
שמתי פה קצת יותר שירים ממה שציינתי מקווה שזה בסדר אם לא פשוט אל תחתוך חלק תודה רבה!!!!@בוחרים בבית בבקשה, לגבי השאר תצרפי את השירים!
תעשי הוספת קישור-שיהיה יותר ברור... אשמחמנגינות ללא מילים-
מי שרוצה בדרייב (דף מוטמע-לא הצלחתי לצרף קישור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: