תודהבשיר יש קטע אחד לקראת הסוף באידיש הנה הקטע המלא של השיר [אפילו שהעלו כאן עשרות פעמים]
תודהבשיר יש קטע אחד לקראת הסוף באידיש הנה הקטע המלא של השיר [אפילו שהעלו כאן עשרות פעמים]
אפשר גם בלייק ולא צריך בהודעה!תודה
מישו יודע???יש לי טלפון נוקיה 208 ואני שמה לב שיש שם מקום להכניס כרטיס מיקרו אבל אני לא מצליחה להכניס את הכרטיס, יש לכם מושג למה, יכול להיות שזה חסום, איך ניתן לפתוח?
לרוב יש שם טיפת דבק שניתן לנסות לגרד הרבה פעמים מצליחים והרבה פעמים לא..מישו יודע???
הועדה דרשה מהחברות לטפטף שם דבק.הכרטיס נכנס אבל באמצע הדרך הוא נתקע ולא יכול להמשיך להיכנס, לא נראה לי שזה דבק, ואם כן איך מגרדים מבתוכו את הדבק?
אפשר לנסות לגרד בעדינות עם סיכה את הצד של המגעים או לחמם מעט שהדבק ימס. (בלי אחריות לתוצאות...)הכרטיס נכנס אבל באמצע הדרך הוא נתקע ולא יכול להמשיך להיכנס, לא נראה לי שזה דבק, ואם כן איך מגרדים מבתוכו את הדבק?
בבקשה:מישהו יכול להוריד את הפזמון של כח הרצון
כלומר: מ- אין אדם שלא יכול....
תודה רבה מראש
מישהו יודע איך להכניס שירים לשיאומי הכשר החדש?
סיכת סבתא...איזה סיכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: