דרוש מידע צלמת? מבינה במצלמות? אשמח שתעזרי לי...

י.נועה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מחפשת לקנות מצלמה מקצועית טובה בלי להגזים
אני מתחילה להתמקצע בצילום, ממש בהתחלה בשביל תחביב ולא בשביל המקצוע,
אבל רוצה להגיע לרמת תמונות ממש מקצועיות ולהבין בצילום טוב בעז"ה.
לפי ברורים שלי הבנתי שמצלמה טובה מספיק ומקצועית לגמרי תעלה לי לא פחות מ5000
אשמח לדעת אם אני טועה וכן מאד מא יעזור לי להבין לגבי 2 ההמלצות שקיבלתי,
חשוב לי לומר שאין לי מושג אם זה הרמה שאני צריכה יתכן ואני יכולה להסתפק ביותר זול, אשמח בהחלט אם יש משהו טוב
מצלמה ראשונה יש לי פרטים מדויקים, זה הדגם:
זה הגוף והעדהשה של המצלמה:
ומצלמה שניה זה הפרוט שקיבלתי:
RF מירורלס של קנון פול פריים

בכללי יש חברה עדיפה?, אני צריכה פול פריים?
אשמח לכל מידע תודה רבה!

אליש..

משתמש רשום
80D של קנון היא עולה קצת פחות מ5000 ומעולה בכל סמינר או קורס שלומדים צילום ממליצים עליה...

י.נועה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
80D של קנון היא עולה קצת פחות מ5000 ומעולה בכל סמינר או קורס שלומדים צילום ממליצים עליה...
קניתי את הRF של קנון עם עדשת זום- היה חשוב לי לא עדשה קבועה אפילו שפחות מקצועי כדי ללמוד למה אני מתחברת יותר... בהמשך אקנה עדשה קבועה לפי מה שאצטרך יותר.

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קוראים לזה RP ולא RF
RF זה קידומת לעדשות שמיועדות למצלמות מירורלס.
לשאלתך, אם את רוצה נטו לתחביב, את יכולה להסתפק במצלמות זולות יותר. חבל שתשקיעי מלא כסף, אם את לא הולכת לעשות מזה הכנסות. ציוד צילום זה יקרררר!! כל עדשה מקצועית-איכותית, עולה אלפים.
את יכולה ללכת על קנון, הדגמים של D עם מספר תלת ספרתי.
או סדרת m, שזה מירורלס, אבל לצלמים זה פחות מומלץ, כי אין להם מבחר של סוגי עדשות. מה שלא אמור להפריע לך, כי את יכולה ללכת על עדשת קיט.

אבגדה12345

משתמש פעיל
קוראים לזה RP ולא RF
RF זה קידומת לעדשות שמיועדות למצלמות מירורלס.
לשאלתך, אם את רוצה נטו לתחביב, את יכולה להסתפק במצלמות זולות יותר. חבל שתשקיעי מלא כסף, אם את לא הולכת לעשות מזה הכנסות. ציוד צילום זה יקרררר!! כל עדשה מקצועית-איכותית, עולה אלפים.
את יכולה ללכת על קנון, הדגמים של D עם מספר תלת ספרתי.
או סדרת m, שזה מירורלס, אבל לצלמים זה פחות מומלץ, כי אין להם מבחר של סוגי עדשות. מה שלא אמור להפריע לך, כי את יכולה ללכת על עדשת קיט.
תודה כבר קניתי, בטעות כתבתי RF, חשוב לי להתמקצע מאד בתחום, אני אוהבת את זה מאד, אולי בעתיד היותר רחוק אעשה מזה גם כסף, כרגע רק בשביל התחביב.
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה