אתה צודק לחלוטין. ומעבר לכך, הם קובעים את הקיצבה בהתאם לדיווח הכנסות, ולכן.......נכתב ע"י twiti;484858:חוץ מביטוח ציוד יש ביטוח נזקי גוף ביטוח לאומי זה ביטוח שאף אחד לא רוצה לחיות אם מה שהם נותנים זה קיצבה אחידה לפי גובה נכות
מנחם, תיזהר מאוד כשאתה עולה על סולם(במיוחד אתה). ואם הסולם מתחיל לעוף, זרוק את המצלמה לכל הרוחות ותקפוץ מהסולם קדימה לכיוון הקהל עם הראש למעלהנכתב ע"י מנחם הלוי;484875:שמתי לב שלפעמים באירועים שאני מצלם לעיתונות והצלם מאשר לי להשתמש בסולמו, הסולם רעוע עד כדי שגם כשרק אני נמצא בסביבה ישנה סכנת נפילה, קל וחומר שיש קהל רב מסביב.
רפואה שלמה.
נכתב ע"י yosale;484904:אתה צודק לחלוטין. ומעבר לכך, הם קובעים את הקיצבה בהתאם לדיווח הכנסות, ולכן.......
עדיף לנו לבטח את עצמינו מעבר לביטוח הלאומי. יש כאן צלמים מבוטחים שיכולים לשפוך לנו אור על הנושא האפל הזה משום מה.. לא ביטוח ציוד אלא נזקי גוף ואובדן כושר עבודה..
נכתב ע"י yosale;484912:מנחם, תיזהר מאוד כשאתה עולה על סולם(במיוחד אתה). ואם הסולם מתחיל לעוף, זרוק את המצלמה לכל הרוחות ותקפוץ מהסולם קדימה לכיוון הקהל עם הראש למעלה
נכתב ע"י מנחם הלוי;484875:שמתי לב שלפעמים באירועים שאני מצלם לעיתונות והצלם מאשר לי להשתמש בסולמו, הסולם רעוע עד כדי שגם כשרק אני נמצא בסביבה ישנה סכנת נפילה, קל וחומר שיש קהל רב מסביב.
רפואה שלמה.
נכתב ע"י yosale;484912:...זרוק את המצלמה לכל הרוחות ותקפוץ מהסולם קדימה לכיוון הקהל עם הראש למעלה
זה נכון אבל בתור צלם וידאו שעובד מול צלמים, הם מחייבים אותי להיכנס גם לקהל ולתפוס שוטים טובים. אתה לא יכול לעלות על הבמה של התזמורת ולצלם משם..נכתב ע"י yossmor2;484914:בד"כ בעקבות קבוצת בחורים בעלי הפרעות נפשיות, שבאופן עיקבי "ניתקלו" בי בלי כוונה.
יש להם מן משחק כזה גם כשאתה בתוך המעגל וגם כשאתה מחוצה לו.
אני יודע טוב מאוד למה אתה מתכוון וזה משחק מאוד מגעיל. זה לא רק כשאתה בסולם, זה גם כשאתה נכנס לקהל, יש קטע כזה להיכנס לצלם וידאו לתוך הפריים ולהציק לו בשיטתיות.
צריך לזכור שאין תמונה בשום אירוע ששווה את הסיכון שלך או של הציוד.
אני לא יזרוק את המצלמה שלי... אני ינחת על הבחורים שיפילו את הסולם עם הבטריה של המצלמה ישירות לתוך הפרצוף שלהםנכתב ע"י yossmor2;484915:יוסי, ניחא D700 אבל אתה תיזהר לזרוק את הציוד שלך ......
זה נכון. ישנם גם כאלו צלמים ואני יכול לספור אותם על כף היד..נכתב ע"י אברימי;485274:ישנם צלמים ששכחו את תפקידם באירוע והוא תיעוד השמחה, במקביל לכך שעליהם להיות כמה שפחות בולטים בשטח. ראיתי כבר צלמים שדחפו גדולי תורה, סבים וסבתות, כשהם אחוזי אמוק להנציח רגע שבעיניהם היה שווה לעשות הכל כדי לא להחמיצו.
נכתב ע"י אברימי;485274:רבותי הצלמים!
ראשית, איחולי החלמה מהירה ומאירה לאלי.
שנית, ישנם צלמים ששכחו את תפקידם באירוע והוא תיעוד השמחה, במקביל לכך שעליהם להיות כמה שפחות בולטים בשטח. ראיתי כבר צלמים שדחפו גדולי תורה, סבים וסבתות, כשהם אחוזי אמוק להנציח רגע שבעיניהם היה שווה לעשות הכל כדי לא להחמיצו.
רוב הציבור רוצה תמונות יפות, ויש אולי חלק קטן מהציבור שיבוא בטענות על כך שהפוזות הן לא כמו שהוא חשב ורצה יותר, אבל כל הציבור לא יכול לסבול צלם להוט שמפריע, פשוט מפריע, או לחילופין - מנחה הערב (תעמוד כאן, תוריד את היד, לא, לא את זו, את השניה עם כוס היין...) אל תגזימו.
נ.ב. אצלי בחופה נגמר סרט הצילום (למי שלא יודע מה זה קראו לזה פילם..) בדיוק ברגע שקידשתי את אשתי בטבעת כדת משה וישראל, והצלם רצה שאעשה לו "שידור חוזר"... כמובן שלא עשיתי, והנישואים אצלי ב"ה וברוך שמו...
נכתב ע"י אברימי;485274:רבותי הצלמים!
ראשית, איחולי החלמה מהירה ומאירה לאלי.
שנית, ישנם צלמים ששכחו את תפקידם באירוע והוא תיעוד השמחה, במקביל לכך שעליהם להיות כמה שפחות בולטים בשטח. ראיתי כבר צלמים שדחפו גדולי תורה, סבים וסבתות, כשהם אחוזי אמוק להנציח רגע שבעיניהם היה שווה לעשות הכל כדי לא להחמיצו.
רוב הציבור רוצה תמונות יפות, ויש אולי חלק קטן מהציבור שיבוא בטענות על כך שהפוזות הן לא כמו שהוא חשב ורצה יותר, אבל כל הציבור לא יכול לסבול צלם להוט שמפריע, פשוט מפריע, או לחילופין - מנחה הערב (תעמוד כאן, תוריד את היד, לא, לא את זו, את השניה עם כוס היין...) אל תגזימו.
נכתב ע"י אברימי;485274:אצלי בחופה נגמר סרט הצילום (למי שלא יודע מה זה קראו לזה פילם..) בדיוק ברגע שקידשתי את אשתי בטבעת כדת משה וישראל, והצלם רצה שאעשה לו "שידור חוזר"... כמובן שלא עשיתי, והנישואים אצלי ב"ה וברוך שמו...
לא הצדקתי לרגע אלימות נגד צלמים, הגונים ולא הגונים. רק העליתי נושא לדיון, וראוי לכל בעל מקצוע לאמוד את עצמו, הפרעותיו ונוכחותו כפי שהגיבו אחרים אחרי.נכתב ע"י yosale;485285:זה נכון. ישנם גם כאלו צלמים ואני יכול לספור אותם על כף היד..
אז מה? אז לכן הולכים ראש בראש עם כל צלם שמנסה לרגע אחד לתפוס משהוא?
אז מה השלב הבא? שהצלם ישלח מרפקים וישבור להם את השיניים?
וחוץ מיזה הקטע של להציק לצלמים הוא כמין משחק של להכעיס.. ואותם בחורים שעושים את זה לא מבדילים בין צלם כזה לאחר.
התופעה הזו, כפי שציינתי, נפוצה במגזר אחד מסוים ע"י אנשים בעלי מאפייני אישיות דומים.
הצלם שנפל מהסולם לא הפריע לאף אחד. מי שבסוף הולך לבית חולים זה הצלם - לא הפסיכופטים הללו. אז תעשה לי טובה ואל תפיל את ההתנהגות המטורפת הזו על מספר צלמים שלוקחים המון כסף עמ"נ להפוך את הארוע למשהוא שיצדיק את הסכום שהם גובים...
החפירה מוגדרת כחפירת הצלה, וככזו אתה מוזמן גם להשתתף בה. ולעצם הענין, ראוי להעלות נושאים שונים הקשורים לצלמים גם אם הם לא תחת הגדות תאורה וקומפוזיציה.נכתב ע"י יעקב1;485290:בס"ד
איך כל המגילה/חפירה הביקורתית הזאת קשורה לצלם המסכן שנפל מהסולם?
עם כל הכבוד שיש לי לצלמים, ואכן יש לי, (לפחות את המינימום כבוד של אנשים שמנסים להתפרנס ביושר מיגיע כפיים, ויש לי הרבה יותר מכך) עדיין ישנם אנשים שהתמונות לא מדברות אליהם, ואני בתוכם. נראה לי שפתחתי את אלבומי החתונה שלי מנישואי (תשנ"ג) ועד היום בערך 5 פעמים.נכתב ע"י msphoto;485313:אם הוא ביקש את זה בחדר ייחוד - אתה היחיד שהפסדת. מה כ''כ קשה להוציא את הטבעת ו'לביים' לרגע?
זו תמונה קלאסית שאלבום חתונה לא יהיה שלם בלעדיה. לא חבל?
לפעמים הלקוחות עושים דווקא לצלם.. כמו האבות שלא מסכימים להצטלם בסטודיו יותר מתמונה אחת.. ואני לא מדבר על העמדות מביכות, אלא תמונות פשוטות.
כאילו שהצלם עושה את זה בשביל עצמו..
בלי לפגוע באף אחד. לדעתי רחבת הריקודים שייכת הרבה יותר לבחורים מאשר לצלם.נכתב ע"י yosale;485258:יותר נראה שבחורים החליטו שרחבת הריקודים שייכת לסבא שלהם וכל מי שלא נמנה על קבוצת הפסיכופטים הללו יכול לעוף לטיפול נמרץ, גם אם חבריהם הטובים, החתן והכלה הזמינו צלם שיתעד את הארוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: