נכתב ע"י מיכאל דב;484726:כנראה שאנחנו חושבים רק על עצמנו!
גם הסיוט של כל חתן...
מישהו צילם את זה?נכתב ע"י msphoto;484730:לחתן זה נזק של סרט
לצלם זה 'סרט' של נזק
הצלם נפצע פיזית!
נכתב ע"י מיכאל דב;484733:מישהו צילם את זה?
נכתב ע"י חסידה;484747:אני זכיתי לחזות בצלמת מקסימה שנפלה מהסולם ושברה את הרגל. כמובן אמבולס הגיע וכו' היא היתה נראית זוועה.
אולי אם קשר ואולי לא, גם הקשר בין הזוג נשבר.... (במילים עדינות)
נכתב ע"י tamiro;484757:ובמחילה ממך, אני לא מבין את מטרת השרשור הזה
נכתב ע"י msphoto;484767:מדובר באירוע שכל צלם (שמצלם מסולם, בכל אופן.. מה שמוציא אותך מהכלל) חושש ממנו ומן הסתם זה נושא מספיק מעניין כדי לדבר עליו בפורומנו הקט.
(ואם יש תגובה אחת שלא מוצאת חן בעיניך, זה לא הופך את כל האשכול למיותר)
נכתב ע"י tamiro;484779:זה לא שפתחת כאן דיון או נושא חדש על סולמות וצלמים
השרשור הזה צהוב לחלוטין... ולא רק בגלל תגובה אחת
לטעמי זה מיותר לחלוטין
אתה לא חייב להסכים איתי
אם אני לא טועה פגיעות בגוף שייכות לביטוח לאומי, לא לביטוח ש"עושים". (כלומר, המונח "תעשה ביטוח" מכוון לביטוח על הציוד או לביטוח אחריות מקצועית, שמטרתו להגן עליך במקרה של תקלה מקצועית כמו שוד תיק הצילום כשיש בתוכו כרטיסי זכרון של אירוע שטרם נפרקו למחשב. לא לביטוח על פגיעה בגוף הצלם.)נכתב ע"י twiti;484850:אני כן חושב ששווה לפתוח כי מי שלא עף מסולם לא חושב שזה יקרה לו אני כבר עפתי מסולם לכן מי שמצלם אירועים שיעשה ביטוח
נכתב ע"י yosale;484853:מה שקרה זה שהוא נפל מהסולם אחורנית וקיבל מכה בראש. הוא איבד את הכרתו וראייתו נפגעה. הוא פונה לבית רפואה במצב בינוני. המצלמה כמובן נשברה
שמו הפרטי של הצלם: אלי. את שם האמא אני לא יודע אבל לא יזיק לומר פרק תהילים לרפואת אלי הצלם שנפל מהסולם
נכתב ע"י רבקה אריאל;484852:אם אני לא טועה פגיעות בגוף שייכות לביטוח לאומי, לא לביטוח ש"עושים". (כלומר, המונח "תעשה ביטוח" מכוון לביטוח על הציוד או לביטוח אחריות מקצועית, שמטרתו להגן עליך במקרה של תקלה מקצועית כמו שוד תיק הצילום כשיש בתוכו כרטיסי זכרון של אירוע שטרם נפרקו למחשב. לא לביטוח על פגיעה בגוף הצלם.)
נדמה לי שכדי לכסות פגיעה כמו נפילת צלם מסולם הוא צריך לדווח לביטוח לאומי שהוא צלם (כלומר שהוא עוסק עצמאי) ולשלם בהתאם (הבנתי שביטוח לאומי עולה לעצמאיים לפי הרווח החודשי שלהם בתחום), ואז במקרה של פגיעה ח"ו - ביטוח לאומי ישלמו.
אחרים מוזמנים לתקן אותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: