צלם נפצע בנפילה מסולם

מצב
הנושא נעול.

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
שמעתי שצלם נפל מסולם בארמונות חן ונפצע בינוני.

הסיוט של כל צלם..
בואו נקווה שזה לא מישהו מכאן.

מיכאל דב

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
רפואה שלמה

כנראה שאנחנו חושבים רק על עצמנו!

גם הסיוט של כל חתן...

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י מיכאל דב;484726:
כנראה שאנחנו חושבים רק על עצמנו!

גם הסיוט של כל חתן...

לחתן זה נזק של סרט
לצלם זה 'סרט' של נזק

הצלם נפצע פיזית!

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י מיכאל דב;484733:
מישהו צילם את זה?

אני לא יודע עוד פרטים. הבנתי שפינו אותו לבית חולים. סיפור רציני ועצוב.

חסידה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני זכיתי לחזות בצלמת מקסימה שנפלה מהסולם ושברה את הרגל. כמובן אמבולס הגיע וכו' היא היתה נראית זוועה.
אולי אם קשר ואולי לא, גם הקשר בין הזוג נשבר.... (במילים עדינות)

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בשורות טובות...

ובמחילה ממך, אני לא מבין את מטרת השרשור הזה
תסתכל על התגובה מעלי...

נכתב ע"י חסידה;484747:
אני זכיתי לחזות בצלמת מקסימה שנפלה מהסולם ושברה את הרגל. כמובן אמבולס הגיע וכו' היא היתה נראית זוועה.
אולי אם קשר ואולי לא, גם הקשר בין הזוג נשבר.... (במילים עדינות)

ואוו, ישר לכה עשו חכמינו

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
ואני ראיתי חתן שנפרם לו הקשר בנעלים והקשר בין בני הזוג גם נפרם
(כה עשו חכמינו חלק ב')

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י tamiro;484757:
ובמחילה ממך, אני לא מבין את מטרת השרשור הזה

מדובר באירוע שכל צלם (שמצלם מסולם, בכל אופן.. מה שמוציא אותך מהכלל) חושש ממנו ומן הסתם זה נושא מספיק מעניין כדי לדבר עליו בפורומנו הקט.

(ואם יש תגובה אחת שלא מוצאת חן בעיניך, זה לא הופך את כל האשכול למיותר)

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
יש ביטוח? - תאונת עבודה!
או לפחות, ביטוח לאולם?
רפו"ש.

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י msphoto;484767:
מדובר באירוע שכל צלם (שמצלם מסולם, בכל אופן.. מה שמוציא אותך מהכלל) חושש ממנו ומן הסתם זה נושא מספיק מעניין כדי לדבר עליו בפורומנו הקט.

(ואם יש תגובה אחת שלא מוצאת חן בעיניך, זה לא הופך את כל האשכול למיותר)

זה לא שפתחת כאן דיון או נושא חדש על סולמות וצלמים
השרשור הזה צהוב לחלוטין... ולא רק בגלל תגובה אחת

לטעמי זה מיותר לחלוטין
אתה לא חייב להסכים איתי

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י tamiro;484779:
זה לא שפתחת כאן דיון או נושא חדש על סולמות וצלמים
השרשור הזה צהוב לחלוטין... ולא רק בגלל תגובה אחת

לטעמי זה מיותר לחלוטין
אתה לא חייב להסכים איתי

מסכים איתך שיש צד צהוב בעניין, וככזה הוא בהחלט מיותר. (ולכן אני לא כותב את שם הצלם וכו' למרות שנודעו לי הפרטים בנתיים)

לפני שפתחתי את האשכול חשבתי האם זה אכן ראוי, והגעתי למסקנה שכן, היות ובכל זאת אי אפשר להתעלם מאירוע כזה וברור שהדבר יגיע לכדי דיון בפורום.

twiti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני כן חושב ששווה לפתוח כי מי שלא עף מסולם לא חושב שזה יקרה לו אני כבר עפתי מסולם לכן מי שמצלם אירועים שיעשה ביטוח

רבקה.

משתמש מקצוען
נכתב ע"י twiti;484850:
אני כן חושב ששווה לפתוח כי מי שלא עף מסולם לא חושב שזה יקרה לו אני כבר עפתי מסולם לכן מי שמצלם אירועים שיעשה ביטוח
אם אני לא טועה פגיעות בגוף שייכות לביטוח לאומי, לא לביטוח ש"עושים". (כלומר, המונח "תעשה ביטוח" מכוון לביטוח על הציוד או לביטוח אחריות מקצועית, שמטרתו להגן עליך במקרה של תקלה מקצועית כמו שוד תיק הצילום כשיש בתוכו כרטיסי זכרון של אירוע שטרם נפרקו למחשב. לא לביטוח על פגיעה בגוף הצלם.)
נדמה לי שכדי לכסות פגיעה כמו נפילת צלם מסולם הוא צריך לדווח לביטוח לאומי שהוא צלם (כלומר שהוא עוסק עצמאי) ולשלם בהתאם (הבנתי שביטוח לאומי עולה לעצמאיים לפי הרווח החודשי שלהם בתחום), ואז במקרה של פגיעה ח"ו - ביטוח לאומי ישלמו.

אחרים מוזמנים לתקן אותי.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מה שקרה זה שהוא נפל מהסולם אחורנית וקיבל מכה בראש. הוא איבד את הכרתו וראייתו נפגעה. הוא פונה לבית רפואה במצב בינוני. המצלמה כמובן נשברה
שמו הפרטי של הצלם: אלי. את שם האמא אני לא יודע אבל לא יזיק לומר פרק תהילים לרפואת אלי הצלם שנפל מהסולם

רבקה.

משתמש מקצוען
נכתב ע"י yosale;484853:
מה שקרה זה שהוא נפל מהסולם אחורנית וקיבל מכה בראש. הוא איבד את הכרתו וראייתו נפגעה. הוא פונה לבית רפואה במצב בינוני. המצלמה כמובן נשברה
שמו הפרטי של הצלם: אלי. את שם האמא אני לא יודע אבל לא יזיק לומר פרק תהילים לרפואת אלי הצלם שנפל מהסולם

אוי ואבוי.
רפואה שלימה לו, בע"ה.

twiti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רבקה אריאל;484852:
אם אני לא טועה פגיעות בגוף שייכות לביטוח לאומי, לא לביטוח ש"עושים". (כלומר, המונח "תעשה ביטוח" מכוון לביטוח על הציוד או לביטוח אחריות מקצועית, שמטרתו להגן עליך במקרה של תקלה מקצועית כמו שוד תיק הצילום כשיש בתוכו כרטיסי זכרון של אירוע שטרם נפרקו למחשב. לא לביטוח על פגיעה בגוף הצלם.)
נדמה לי שכדי לכסות פגיעה כמו נפילת צלם מסולם הוא צריך לדווח לביטוח לאומי שהוא צלם (כלומר שהוא עוסק עצמאי) ולשלם בהתאם (הבנתי שביטוח לאומי עולה לעצמאיים לפי הרווח החודשי שלהם בתחום), ואז במקרה של פגיעה ח"ו - ביטוח לאומי ישלמו.

אחרים מוזמנים לתקן אותי.

חוץ מביטוח ציוד יש ביטוח נזקי גוף ביטוח לאומי זה ביטוח שאף אחד לא רוצה לחיות אם מה שהם נותנים זה קיצבה אחידה לפי גובה נכות

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
שמתי לב שלפעמים באירועים שאני מצלם לעיתונות והצלם מאשר לי להשתמש בסולמו, הסולם רעוע עד כדי שגם כשרק אני נמצא בסביבה ישנה סכנת נפילה, קל וחומר שיש קהל רב מסביב.
רפואה שלמה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה