Etti Friedman

צלמת ילדים, משפחה והפקות אופנה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
השאלה שלי למה בכלל צריך את זה
לא ברמה של יותר משעתיים שלוש לעבור על החומר ולהוסיף צבע, חידוד וכו
באיזה קטע מכניסים את זה בתור חלק מורכב??
לא אמור להיות ככה בכלל!!!

יוסף אילוז צילום אירועים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
השאלה שלי למה בכלל צריך את זה
לא ברמה של יותר משעתיים שלוש לעבור על החומר ולהוסיף צבע, חידוד וכו
באיזה קטע מכניסים את זה בתור חלק מורכב??
לא אמור להיות ככה בכלל!!!
כי הגיעו אל הצלם על סמך עבודות שראו
והם כן עברו עיבוד בסיסי
אז בכדי להוציא תוצאה דומה למה שהלקוח ראה הוא יצטרך לקבל גם את אותו התהליך

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לטעמי, לא מעט אי דיוקים בטקסט המצוטט

יש קהלים שונים, וכל אחד בטוח שאזור המחיה שלו הוא המייצג את השוק, כמובן שזה לא כך וזה מאוד תלוי פילוח שוק.

כך או כך, אי אפשר להשוות מחירים של מוצרים שונים, כל צלם הוא מוצר שונה, וכל חתונה היא מכלול של פרטים דרישות וצרכים שמרכיבים מתכון מותאם אישית ומחיר אישי בהתאם.

באזור המחיה של השוק שבו אני עובד (הכולל ליטאים, חסידים וספרדים, אין קשר לשיוך תת מגזרי אלא לרמת המחיה, החשיבות שנותנים לענין ורמת הדרישות לאיכות התמורה המצופה), המחירים לחבילות השונות נעים בטווח שבין 7000 (בלי שעות נוספות, בלי צלמת, בלי וידאו) ל 15000 (כולל הנ"ל), ויש מקרים שגם חוצים את ה20000

דבר אחד אני יכול לומר בבטחון מלא ומוחלט, אם למישהו נדמה שהמחירים מוגזמים ולא הוגנים - אין לו שמץ של מושג ולא התחלה של הבנה על מה מדובר.
אם לא שאני אוהב את המקצוע הזה - לא הייתי שם.
ואכמ"ל

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אפשר שאלה רגע?
למה תמונות של ארוע אמורות לעבור עיבוד????
תמונה שצולמה לפי כל הכללים הגלם אמור להיות מושלם כבר לפני עיבוד
נטו לייטרום לחיזוק צבעים ולסדר טיפה תאורה..... ממש לא מעבר
ואם באמת זה יחסוך עבודה אז גם המחיר יוכל לרדת בקצת
א. גם מה שציינת כאן הוא כבר עבודה - תעשי 2 דקות עבודה לתמונה, תכפילי ב-2000 תמונות את מבינה לבד בכמה שעות עבודה מדובר.
ב. המצלמה - מקצועית ככל שתהיה לא רואה את המציאות כמו העין - כמו שאמרת חיזוק צבעים, תאורה.
ג. צילום אירועים בשונה מצילום הפקות אופנה למשל מתאפיין בהמון מצבי לחץ כך שגם אם נעשה הכל, השטח לא תמיד מאפשר להגיע לתמונה המושלמת- אם רוצים מושלם זה יצטרך לעבור עריכה כלשהיא.
ד. מה שרואים במסך קטן של מצלמה זה לא מה שרואים במסך גדול, מכויל ומקצועי של מחשב, חדי עין יראו את ההבדל ואלו שפחות מבינים יגידו שהם לא יודעים לשים את האצבע על משהו ספציפי אבל יראו שהתמונה יותר ברמה
ה. אנחנו אישית לוקחים מחיר שגם ללא עריכה הוא מחיר טוב, העריכה היא מעבר, כי אנחנו אוהבים לתת מוצר ברמה הכי גבוהה שיש וזו הסיבה גם שאנחנו עוברים על כל התמונות ולא רק על התמונות הנבחרות

בואי נגיד שאם לחסוך, בעריכה זה לא המקום המומלץ.

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לטעמי, לא מעט אי דיוקים בטקסט המצוטט

יש קהלים שונים, וכל אחד בטוח שאזור המחיה שלו הוא המייצג את השוק, כמובן שזה לא כך וזה מאוד תלוי פילוח שוק.

כך או כך, אי אפשר להשוות מחירים של מוצרים שונים, כל צלם הוא מוצר שונה, וכל חתונה היא מכלול של פרטים דרישות וצרכים שמרכיבים מתכון מותאם אישית ומחיר אישי בהתאם.

באזור המחיה של השוק שבו אני עובד (הכולל ליטאים, חסידים וספרדים, אין קשר לשיוך תת מגזרי אלא לרמת המחיה, החשיבות שנותנים לענין ורמת הדרישות לאיכות התמורה המצופה), המחירים לחבילות השונות נעים בטווח שבין 7000 (בלי שעות נוספות, בלי צלמת, בלי וידאו) ל 15000 (כולל הנ"ל), ויש מקרים שגם חוצים את ה20000

דבר אחד אני יכול לומר בבטחון מלא ומוחלט, אם למישהו נדמה שהמחירים מוגזמים ולא הוגנים - אין לו שמץ של מושג ולא התחלה של הבנה על מה מדובר.
אם לא שאני אוהב את המקצוע הזה - לא הייתי שם.
ואכמ"ל
מדוייק!!
כל מילה פנינה!

אני אני

משתמש פעיל
תכל'ס- אני צריכה לטלפונים של צלמים מומלצים וכן וידיאו, תודה רבה.

Etti Friedman

צלמת ילדים, משפחה והפקות אופנה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפרופו האשכול
רבינסקי אחלה צלם ששוה כל שקל

מצטרפת להמלצה!!
יצא לי לעבוד הרבה במקביל לצלמים שלו וגם אתו בעצמו, שירות פצצה, מתקתקים עניינים, אחראים, תמונות בליגה!!
הכי ממליצה על הרשי קוטובסקי ואהרון הורביץ- תותחי עללל

Ayala12345

משתמש מקצוען
תכל'ס- אני צריכה לטלפונים של צלמים מומלצים וכן וידיאו, תודה רבה.
אני לקחתי צלם לחתונה כולל צלמת כולל וידיאו כולל רחפן כולל צילומי סוף החתונה וסיור לפני החתונה לחתן ולכלה(כל אחד בנפרד כמובן) והכל יצא בסביבות ה9(לפני שלוש שנים)
התמונות יצאו מהמם!!!!
ברמה ממש
הוידיאו תותח על הוציא את הקליפ הכי יפה שראיתי(וראיתי המוווווווווווווווווווון)
הצלם אנושי ומתקתק יצאו מליוני תמונות וכולן כל כך יפות ובאיכות
נהננו מאוד מאוד ואני לא מפסיקה להמליץ עליו
קוראים לו שלומי שלמוני(ואני אל קשורה אליו ולא מקבלת אחוזים)
לא מכירה אחד שלקח ולא נהנה
אז אין לו שם ממותג ואין לו לוגו מפוצץ
ולכן המחיר זול יותר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה