בעיקר עזרה כספיתבמה הם עוזרים?
תבררו לי, חשוב לי מאד מאד, בתודה מראש!בקשר למה שכתבו אודות נשיאות הרב זילברשטיין, אין לי מידע עדכני. אוכל לברר.
שבוע טוב , אשמח מאד אנחנו צריכים עזרתכם ליצור קשר עם הארגון, אשמח אם יכולים לפנות לפרטי או למייל.מכירה את הארגון מקרוב עוד מתקופת הקמתו ובאופן אישי נעזרנו בו רבות בשנים שהמתנו לזש"ק.
המנהל, הרב אשר הי"ו, יהודי עם לב חם שרוצה רק לעזור ולהיטיב. בעבר הפניתי אליהם כמה וכמה זוגות ואני יודעת שהם קיבלו סיוע נרחב במה שהיו צריכים והעיקר - השאירו להם את תחושת הכבוד (מה שלצערנו נלקח לעיתים ע"י ארגונים כלשהם)
הארגון הזה הוא אחד הארגונים שהקורונה הרגה כלכלית ועדיין קשה להם להשתקם ולהגיע להקפי הנתינה שהיו טרום הקורונה.
בקשר למה שכתבו אודות נשיאות הרב זילברשטיין, אין לי מידע עדכני. אוכל לברר.
גם אלי פני מישהו עם אותה בקשה.אם יש למישהו המספר של ציר חסד, הבטחנו להם כסף ואנחנו רוצים להעביר
תודה
זה המייל שלהםשבוע טוב , אשמח מאד אנחנו צריכים עזרתכם ליצור קשר עם הארגון, אשמח אם יכולים לפנות לפרטי או למייל.
מצאתיזה המייל שלהם
tzirchesed1@ בג'ימייל
לא יודעת לגבי זהתבדוק שם את הדוחו"ת של עוד עמותות ידועות שמתרימות לנושא הזה,
ותגלה כל מיני דברים מעניינים.
למשל שמתוך כל שקל שנתרם, רק 15-20 אג' הולכות לנצרכים,
וכל השאר לצרכי מנהלה, משכורות, פרסום, וכו'.
ומדובר על סכומים פי כמה וכמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: