דרוש מידע ציפורן חודרנית

יהודי פושט

משתמש פעיל
מה עושים לציפורן חודרנית באצבע ביד (היא כבר לכאורה עם מוגלה), יש לי כאבי תופת, חוץ ממים חמים עם סבון?
אשמח לפתרונות קסם...

ל. ב. גרפיקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש את דר' יולנו מומחה בציפורן חודרנית ברגל. יש לנו ניסיון ועזר לנו מאד!
אולי מטפל גם ביד.

חזקי ☆

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים
פשוט להוציא את הקטע שחדר...
כואב מאוד, אבל עוזר פלאים.

אף דבר אחר לא יפתור את הבעיה.

אחרי שהוצאתם אותו - יש להיזהר לגזור את הציפורן באופן מעוגל, שלא ישאר שפיץ ליד הבשר.

שבבון

משתמש פעיל
אפשר לנסות לבד - לשים חתיכת צמר גפן קטן, לי עזר פלאים ואחרי יום / יומיים הכאב עבר ולאט לאט יצאה הציפורן ועבר כלא היה.
לשים גם משחה אנטיביוטית ובימים הראשנים לחבוש בכדי שהמשחה תספג היטב ובשביל שהצמר גפן לא יפול.

נשמת כל חי תברך

משתמש פעיל
אפשר לנסות לבד - לשים חתיכת צמר גפן קטן, לי עזר פלאים ואחרי יום / יומיים הכאב עבר ולאט לאט יצאה הציפורן ועבר כלא היה.
לשים גם משחה אנטיביוטית ובימים הראשנים לחבוש בכדי שהמשחה תספג היטב ובשביל שהצמר גפן לא יפול.
אני פעם הייתי משתמש בצמחי אלוורה חובש היטב את האצבע עם חתיכת צמח אלוורה ראיתי פלאים !!!! הפסקתי לסבול מזה
היום שאין לי את האלוורה הזו לא מפסיק להסתבך עם זה.............

למען

משתמש רשום
ד"ר קפלין בבית הרופאים ברחוב בן גוריון - בני ברק
יקר אבל שווה כל שקל . היחיד שאחרי טיפול לא חוזר כלום.

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש את קרייזמן בירושלים. ממליץ בחום.
0548482929

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה