למדו להתקשר ממספרים ניידים..
חבל שבערב יום כיפור הם לא מודעים לצער שזה גורם.
בכל השנים זה היה יותר מורכבלמדו להתקשר ממספרים ניידים..
חשבתי על משהו יותר מענין בנושא.בעיה כי זה ממצפן קצת, שאולי יש כאלו שתורמים ואנחנו מפריעים לזה עם הטענות
אבל אחרי שבערב כיפור העירו את אבא שלי בשעת לילה מאוחרת, ואחרי שכל הימים האחרונים לא היה השאירו את הטלפון פנוי לנו בלי שיחה בכמה דקות, והגדילו לעשות אלו שלא מרימים להם, אז הם מנדנדים בהתמדה כל עשר דקות -
חשבתי שאם נחליט והרבה ינהגו כך, שכל מספר כזה עוברים למתרים אנושי ומבקשים ממנו להעביר הלאה שעצם השיחה גורמת לי לא לרצות לתרום למרות שאולי חשבתי על לעשות תרומה דרך האתר, ושיפסיקו להתקשר
אחרי שנתמיד בזה, והם יקלטו שהטלפניות יושבות רק בשביל לקבל כאילו שיחות, אולי יהיה שינוי.
והערת אגב - יש כאלו באמת תורמים ככה? כי לא מצליחה להבין, מי תורם על כל העצבים שזה גורם, ומצב שני אם לא תורמים, בשביל מה הם ממשיכים, רק בשביל הפרסומת ולהיות על המפה כמו כולם?
רעיון מצויןחשבתי על משהו יותר מענין בנושא.
הרי את הפקידה זה פחות מעניין אם יתרמו או לא, היא מקבלת את ה 32.2 ש"ח לשעה והולכת הביתה, ולא בטוח שהיא תעביר את המידע לממונים עליה.
לכן, חשבתי אולי רעיון להגיד להם שרוצים לתרום סכום נכבד, ולבקש במקביל את הכתובת מייל של האחראי בשביל איזה בקשה או משהו, ואז להציף לו את המייל בנושא הזה.
לא מדויקאין היום שום פקיד/ה הכל זה דרך האשראי
אם הייתי יודע...לא מדויק
אני הקשתי על כמה מספרים שהתקשרו לשלוחה של התרומות, והגעתי למענה אנושי
מאמינה שלקראת הושענה רבא כולם יתעוררו חזרהאם הייתי יודע...
בעיה הלכתית של גניבת דעתרעיון מצוין
הבעיה, כנ"ל גם בתביעה משפטית שלא ברור אם אין בעיה הלכתית
ואני כן חושבת שיענין את הפקידה, שעוד אחת ועוד אחד יתרעמו עליה היא תדע מה לעשות בנידון
לא שהיא אשמה, אבל היא לוקחת בזה חלק
לא יודעת, עדיןבעיה הלכתית של גניבת דעת
והם , לטענתך, עברו על גזל שינה
"הגונב מן הגנב פטור"
@אבאבאבא אותו אדם מצנתק את כל המספרים, הוא רק מחליף....אני מדבר עליו - הרשימה החלקית שהוא מצנתק בכל יום.
0548479151
0534144234
0504119440
0504107320
0548479146
0548478929
0504120868
0504109649
0534174535
0548479152
0548478725
0583273078
0504119704
0548479149
0504113603
0504122045
0548478745
0504122503
ניסית להתלונן אצל החברה המפעילה?מי בציבור מתנדב ללכת לבי"ד או רב, לקבל אישור להגשת תלונה?
הגזים לגמרי, הגיע זמן לסיים את הסבל הזה.
מי הםניסית להתלונן אצל החברה המפעילה?
תקישו כוכבית בכניסה לקו, תבינו לבד...מי הם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: