דרוש מידע צינתוקים! הטרדות, עצות איך להיפטר מהם!

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
זה ממש התעללות לצרוח על מוקדנית!!!
היא- עוד לא עשתה כלום והיא רק צריכה להביא פרנסה לביתה.
אם רוצים לפרוק ת'עצבים אפשר לשלוח מייל
אגב- אם מבטלים צינתוקים (בד"כ9\2 )זה מבטל עוד כמה קווים.
כמובן, לא לצרוח עליה, היא לא עשתה כלום, אפשר לדבר איתה, להתעניין, אבל לא לעשות בסוף כלום עם המידע, היא לא מפסידה מזה כלום, רק המנהלים, בבחינת "הוא עשה שלא כהוגן, אנו נעשה עמו שלא כהוגן".

אחד העורכים

משתמש פעיל
עריכה תורנית
בנוקיה 215 יש אפשרות לחסום 30 מספרים.
יעיל ביותר.
ומה זה עוזר?
אני הגעתי למסקנא כבר לפני כמה שנים שהפתרון החלקי והיעיל הוא, לשמור כל מספר כזה בשם 'צינתוק'
עד היום כבר הצטברו לי בספר טלפונים לא פחות מ177 צינתוקים, וכל פעם שמתקשרים אני רואה מיד שזה לא חשוב
כמעט ולא מתווספים מספרים חדשים, ואלה שכן לוקח לי שניות להוסיף אותם לרשימה

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ומה זה עוזר?
אני הגעתי למסקנא כבר לפני כמה שנים שהפתרון החלקי והיעיל הוא, לשמור כל מספר כזה בשם 'צינתוק'
עד היום כבר הצטברו לי בספר טלפונים לא פחות מ177 צינתוקים, וכל פעם שמתקשרים אני רואה מיד שזה לא חשוב
אם כבר אפשר לשים את כל מה ששמור "צינתוקים" ברשימת דחיה...

אחד העורכים

משתמש פעיל
עריכה תורנית
זה משהו אחר מ'רשימה השחורה' שיש בכל טלפון?
שם כן אפשר לשים כ"כ הרבה מספרים?

איש עברי

משתמש מקצוען
ומה זה עוזר?
זה מאוד עוזר.
כי הוא לא מצלצל ונחסם מיד. בדר"כ יש 10 חסומים, ובנוקיה הזה יש 30.

(אויבער) חוכם

משתמש רשום
הבנתי שאמור להיות משהו מטעם המדינה לזקנים כדי שלא ידחפו להם דברים ומי שבכל זאת מתקשר יכול לחטוף קנס כבד אבל אין לי מושג איך נרשמים לזה

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
הבנתי שאמור להיות משהו מטעם המדינה לזקנים כדי שלא ידחפו להם דברים ומי שבכל זאת מתקשר יכול לחטוף קנס כבד אבל אין לי מושג איך נרשמים לזה
יש כזה דבר בחו"ל, בארץ לא שמעתי על דבר כזה.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
שר התקשורת יועז הנדל חתם היום (שני) על מתווה הפחתת תעריפי קישור הגומלין בסלולר. מדובר על מתווה להפחתה שתשתרע על פני שלוש פעימות עד 2025.

דמי הקישוריות בין חברות הסלולר והטלפון הקווי סייעו לפני כשני עשורים להגברת התחרות בשוק הסלולר ולהכנסת שחקנים נוספים לשוק הטלפון הקווי. לאור התמורות הטכנולוגיות והתחרותיות שמתרחשות בענף בשנים האחרונות, תשלום דמי הקישוריות בין החברות מאבד מהרלוונטיות שלו.

אמנם החלטת השר תביא להפחת ה'צינתוקים' במגזר החרדי אך גם למכת מוות על כל קווי התוכן הפנים מגזריים, כיום המפעילים הסלולריים מעבירים ביניהם תעריפי קישור גומלין בהיקף של כ-6 אג' לדקה וקווי התוכן, שיעורי תורה קווי מידע קהילתיים וקווי הנייעס היו מקבלים אחוזים מתוך אותם דמי קישוריות, לאחר הרפורמה לא יהיה שווה למפעילי הקווים להשאיר אותם פעילים.

ההחלטה תבטל את הפיקוח שהיה קיים עד כה על דמי הקישוריות, תוך מעבר למודל המכונה Bill and Keep או BAK בו מתקיימת תחרות במקטע השלמת השיחה, אשר מבטלת את העברת התשלומים הסיטונאית בין חברות התקשורת ומוזילה את דמי הקישוריות.

האלמוני

משתמש מקצוען
זה ממש התעללות לצרוח על מוקדנית!!!
היא- עוד לא עשתה כלום והיא רק צריכה להביא פרנסה לביתה.
אם רוצים לפרוק ת'עצבים אפשר לשלוח מייל
אגב- אם מבטלים צינתוקים (בד"כ9\2 )זה מבטל עוד כמה קווים.
זה ממש התעללות להתקשר אלי כמה פעמים ביום!!!
אף אחד לא הכריח אותה לבחור בפרנסה הזאת להתעלל באנשים.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אמנם החלטת השר תביא להפחת ה'צינתוקים' במגזר החרדי
הקווים המצנתקים הם ברובם של ארגוני חסד שונים שמעכשיו יוכלו לצנתק אלינו ללא עלות כלל, מה שיוביל ליד קלה יותר על ההדק ולמכת צינתוקים חמורה בהרבה.

קול תורה

משתמש פעיל
הפיתרון:
להתקשר לשירות לקוחות ולומר : "היי רציתי לתרום לכם אלף שקלים ואז פתאום- "רגע, שניה וואו קורה פה משהו הזוי וואו זה מטורף" ברקע סירנות רעש בלאגן וצעקות..
אחרי שנבהלו, לומר בקול מעצבן האופייני : "תירמו עכשיו ותזכו לשמירה מכל פגע..."
אל תיתנו להם רעיון חדש, מחר עוד יגיע צינתוק כזה

malka yosefi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
לצערנו כעת הולך להתגבר בעיית הצינתוקים, בגלל ביטול דמי הקישורית שהנדל חתם היום.
הפוך.

שיעורי תורה קווי מידע קהילתיים וקווי הנייעס היו מקבלים אחוזים מתוך אותם דמי קישוריות, לאחר הרפורמה לא יהיה שווה למפעילי הקווים להשאיר אותם פעילים.

או שלא הבנתי נכון?

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
הפוך.

שיעורי תורה קווי מידע קהילתיים וקווי הנייעס היו מקבלים אחוזים מתוך אותם דמי קישוריות, לאחר הרפורמה לא יהיה שווה למפעילי הקווים להשאיר אותם פעילים.
ולכן ישארו בעיקר קופות הצדקה השונות, ובגלל ביטול דמי הקישורית, לא יעלה להם כסף להפעיל צינתוקים,
אני כבר מכין את עצמי נפשית לשרוד.....

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
מסקרן אותי מאוד, מה האינטרס של האתרים בעיקר החרדיים לפרסם בכותרת היום,
סוף לצינתוקים?
זה הרי שקר גדול, כי לעת עתה עולה המון כסף לצנתק, לאחר החוק הרי לא יעלה כסף,
אולי זה נכלל ב"שיווק פרסומי" של הנדל....:rolleyes:

פצצת תאורה

משתמש מקצוען
אני לא מבין :unsure: צריך פלטפורמה שתשגר את כל הצינתוקים האלה לאזרחים האומללים :cry:
אז למה שזה לא יעלה להם כסף?

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אני לא מבין :unsure: צריך פלטפורמה שתשגר את כל הצינתוקים האלה לאזרחים האומללים :cry:
אז למה שזה לא יעלה להם כסף?
הפלטפורמה והתשתיות קיימים כבר כמה שנים. שיגור צינתוק נוסף אינו מצריך הקמה מחודשת של המערכת.
עם זאת יתכן שהחברות שמספקות את התשתית יגבו מחיר לצינתוק יוצא כתחליף להכנסות משיחות נכנסות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה