דרוש מידע צינתוקים! הטרדות, עצות איך להיפטר מהם!

נתיי

משתמש פעיל
היום קיבלתי למעלה מ5 צינתוקים 3 היה תרומות ו2 היה קווי נייעס חלק מהצינטוקים העירו אותי משנת צהריים - לאחר לילה ללא שינה- ועוד 2 צינתוקים גרמו לי לצאת באמצע הלימוד מהבית מדרש כדי לאות מי מתקשר
הדבר הזה גובל בגזל זמן גמור לכל הדעות וגם העמותות עם כל הכבוד שיש לי אילהם אבל יש דרכים אחרות איך לגייס כספים
אני חושב שלציבור יש כח להפסיק עם זה וזאת אם כל אחד שמתקשרים אליו - איזו עמותה וכדו' ילחץ 1 ויגיע למוקדנית התרומות וינסה להסביר לה בדרך יפה עד כמה זה בלתי נסבל הצינתוקים האלה ועד כמה זה גובל בגזל זמן ממש!!!
אשמח שמי שעשה כך ישתף באשכול זה. תודה.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
להעביר את הפלאפון למצב שקט בשעת השינה והלימוד :rolleyes:
אפשר לנסות להסיר את עצמך מרשימת התפוצה שלהם, אבל זה יותר פתרון לתעסוקה מאשר לצינתוקים.

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
הכעס מוצדק.
ההטרדות גוברות.
הפיתרון בלתי יעיל, כי המוקדנית היא בורג קטן ודי אומלל במערכת, ובדרך כלל אין לה שליטה על רשימת התפוצה.
הפיתרון האמיתי הוא טיפ טיפה להתנתק מהמכשיר. להשתיק בשעות השינה, וק"ו בשעות הלימוד, אם לא לכבות לגמרי.
מה גם שבדרך כלל צינתוקי נייעס הם למי שמאזין לקוים, ואז הם מעבירים אחד לשני. מי שלא מאזין בכלל, יש לו פחות צינתוקים. לא תמיד, אבל בדרך כלל.

נתיי

משתמש פעיל
הכעס מוצדק.
ההטרדות גוברות.
הפיתרון בלתי יעיל, כי המוקדנית היא בורג קטן ודי אומלל במערכת, ובדרך כלל אין לה שליטה על רשימת התפוצה.
הפיתרון האמיתי הוא טיפ טיפה להתנתק מהמכשיר. להשתיק בשעות השינה, וק"ו בשעות הלימוד, אם לא לכבות לגמרי.
מה גם שבדרך כלל צינתוקי נייעס הם למי שמאזין לקוים, ואז הם מעבירים אחד לשני. מי שלא מאזין בכלל, יש לו פחות צינתוקים. לא תמיד, אבל בדרך כלל.
יכול להיות שמהנהלי המערכת יבינו שהמוקדניות צריכות לבזבז זמן עם אנשים שזה מפריע להם הצינתוקים וגוזל להם זמן (בבחינת מידה כנגד מידה) ואז הם יפסיקו עם הצינתוקים.

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
יכול להיות שמהנהלי המערכת יבינו שהמוקדניות צריכות לבזבז זמן עם אנשים שזה מפריע להם הצינתוקים וגוזל להם זמן (בבחינת מידה כנגד מידה) ואז הם יפסיקו עם הצינתוקים.
הבעיה היא, שהצינתוקים מקו (הצדקה), מוסיף חטא על פשע, וזה כבר גובל באכזריות נטו.
1. מצנתק ממספר נייד, ע"פ רוב בקידומת 05341.
2. לא עוזר שמסירים את המספר מהרשימה, ממשיך לצנתק קבוע.
3. אין להם מענה אנושי בכלל, שלא יוכלו לפרוק את העצבים.
בחור מתוחכם.....:mad::mad::mad::mad:

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
אגב, אם למישהו יש איזשהו מידע מי עומד מאחורי הקו הספציפי הזה, מצווה גדולה לפרסם.
ניסיתי לחפור, לחפש, דרך חברות התקשורת, לא מצאתי.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני חושב שלציבור יש כח להפסיק עם זה וזאת אם כל אחד שמתקשרים אליו - איזו עמותה וכדו' ילחץ 1 ויגיע למוקדנית התרומות וינסה להסביר לה בדרך יפה עד כמה זה בלתי נסבל הצינתוקים האלה ועד כמה זה גובל בגזל זמן ממש!!!
אשמח שמי שעשה כך ישתף באשכול זה. תודה.
היה איזה ארגון, לא אנקוב בשמו...
שהיה מתקשר אלי 3 פעמים ביום!
אמיתי.
כל פעם מוקדנית אחרת שכמובן היתה מתפלאת "אה? כבר התקשרו אלייך??"
(כניראה הביאו לכל המוקדניות את אותם הדפים)
וכל פעם הייתי מבקשת יפה להסיר אותי מרשימת התפוצה.
פעם אחת זה הגיע לי לקצה
ופשוט אמרתי לה בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שבפעם הבאה שהם מתקשרים
אני ניגשת למשטרה ומתלוננת על הטרדה!
זה יקח לי פחות זמן מלענות להם כל היום!!

ומאז...שקט מהם. ב"ה.

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
היה איזה ארגון, לא אנקוב בשמו...
שהיה מתקשר אלי 3 פעמים ביום!
אמיתי.
כל פעם מוקדנית אחרת שכמובן היתה מתפלאת "אה? כבר התקשרו אלייך??"
(כניראה הביאו לכל המוקדניות את אותם הדפים)
וכל פעם הייתי מבקשת יפה להסיר אותי מרשימת התפוצה.
פעם אחת זה הגיע לי לקצה
ופשוט אמרתי לה בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שבפעם הבאה שהם מתקשרים
אני ניגשת למשטרה ומתלוננת על הטרדה!
זה יקח לי פחות זמן מלענות להם כל היום!!

ומאז...שקט מהם. ב"ה.
אצלי הם הפסיקו אחרי הפעם השלישית, בלי שאיימתי שאני יזמין שוטר...
חבל, ביזבזת איום לבטלה. אני הוצאתי את האיום על הילד שלא גמר את הצלחת, הרבה יותר שווה...

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
באמת מעניין אותי לדעת, יוצא להם משהו מכל ההטרדה הזו?
כאילו, היה באמת מישהו שרץ לטלפון בשעה עשר בלילה כדי לגלות שמישהו החליט להקליט את עצמו צווח ככרוכיא, והוא השתכנע לשים את כספו על קרן הצבי ולתרום עבור הצווח, בני משפחתו ומוקירי זכרו?

יאנקאלע

משתמש מקצוען
יש פתרון שעוזר קצת -
להכניס כל קו לאנשי קשר עם שם: "חפירה 1," "נדנוד 2", "הטרדה 3" וכו' וכו'...
ואז פשוט יודעים לא לענות.
הם בד"כ חוזרים על עצמם.
אפשר להכניס לרשימת דחיה
זה עבודה של כמה ימים ולאט לאט זה מפסיק
מה שהכי חשוב זה לא לחזור למספרים כאלו כי אז זה כאילו שאשרתם להם להתקשר אליכם

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
מה שהכי חשוב זה לא לחזור למספרים כאלו כי אז זה כאילו שאשרתם להם להתקשר אליכם
ראש יהודי:
מצנתקים אליך ללא רשות ממספר נייד, אתה חוזר לשיחה, לברר מי התקשר, אתה מגלה שבעל הקו צריך עוד מזומנים, אתה מנסה למצוא את מקש ההסרה מהרשימה, אבל אז מודיעים לך, שהאזנה לקו מהווה הסכמה לקבלת צינתוקים.....
גאונות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה