אפשר קישור?אחוזת קימונו בדלתון.
היינו פעמיים ונחזור שוב
תודה
אפשר קישור?אחוזת קימונו בדלתון.
היינו פעמיים ונחזור שוב
הצימר פרטיהצימר פרטי וגם החצר?
סליחה על ההקפצה- אפשר פרטים של הצימר הזה?יש במחיר הזה צימר ממש נחמד עם בריכה פרטית סגורה בחשמונאים- הייתי שם
אולי בכ"ז יש לך פרטי התקשרות - אני מאוד מאוד אשמח!!צימר מקסים במצפה יריחו. נקי ברמות לא רגילות. מושקע וחמוד. יש גם בריכה וג'קוזי.
אנחנו לקחנו לשבת אבל זכור לי שלא היה יקר. לדעתי באזור המחיר שאת רוצה.
זוג מזרחיסטי מקסים שלא רוצה אורחים "כל מיני" ולכן מפרסמים ביתד בלבד. קחי את המספר משם! (האמת אולי מאז השתנה. היינו לפני כשנתיים.)
אחוזה בלבן?
יש שם פרטיות מלאה? אני רואה חלונות לבחוץ
ואיך מבחינת נקיון? תחזוקה? רמה?
הייתי שם לא מזמן,החמקום מאוד מטופח ונקי,הבעיה היא שיש שם עוד צימרים באותו מתחם,וכשהיינו שם היו קבוצת בחורים בצימר ליד שהרעישו כל הלילה וכו, אז לכן תשאלו קודם מי נמצא בצימר לידכםכן, נראה לי שזה זה.
היינו שם לפני כמה שנים -אז מה שאני זוכרת
היה מאד נקי, מטופח ויפה (די כמו בתמונות) רמה טובה בהחלט.
זה בעצם מתחם צימרים אבל לא הרגשנו חוסר פרטיות כ"כ כל צימר די לעצמו
יש שם חלונות אבל זכור לי שהיה וילון . (וחשוב באמת לסגור אותו...)
היה ג'קוזי בתוך הצימר עצמו
לגבי הברכה שיש שם, לעניות דעתי לא מספיק מוצנעת (כן יש וילון מסיבה אבל למעלה וכו' פתוח.. )
אם יש עוד אנשים בסביבה.
אם אתם לבד שם בכל המתחם אולי כן.
בגדול זכור לי שהיינו מרוצים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: