את.בטוח.ה?לפני שנה באירועי שומר החומות אוטובוס ילדים נרגם שם באבנים.
זה נדיר מאוד אצל הדרוזים.
אמר לי המארח הדרוזי בירכא שנה שעברה, שהבעיה של שומר החומות לא התחילה משם, אלא שלא מטפלים בפשיעה בכפר שלהם - ירכא, ופשיעה בסוף מתורגמת לאלימות, ואלימות לא מבחינה בין יהודים לערבים... הוא אמר שיש שלשה משפחות בעייתיות בירכא שהלוואי והמשטרה היתה מטפלת בהם.. בפועל המצב שם ממש בסדר ונעיםלפני שנה באירועי שומר החומות אוטובוס ילדים נרגם שם באבנים.
צודק.אמר לי המארח הדרוזי בירכא שנה שעברה, שהבעיה של שומר החומות לא התחילה משם, אלא שלא מטפלים בפשיעה בכפר שלהם - ירכא, ופשיעה בסוף מתורגמת לאלימות, ואלימות לא מבחינה בין יהודים לערבים... הוא אמר שיש שלשה משפחות בעייתיות בירכא שהלוואי והמשטרה היתה מטפלת בהם.. בפועל המצב שם ממש בסדר ונעים
לפחות 30 אחוז.מישהו יודע לומר כמה משמעותית ההנחה אצל הדרוזים
לעומת מקומות נופש יהודיים מקבילים?
נשמח שתשלח לנו קישור לצימרים בתארכים אלונשמח לתאם תפילות עם מי שיהיה בירכא בין התאריכים 14/8 עד 17/8
נשמח גם לתאם תפילות עם מי שיהיה בירכא בתאריכים 21.08.22 - 24.08.22
ולשמוע על דברים מענינים באזור.
שחרית זה בעיה.נשמח לתאם תפילות עם מי שיהיה בירכא בין התאריכים 14/8 עד 17/8
עין חרדלית. הדרך לשם גם מאד יפה, דרך מטעים כזהולשמוע על דברים מענינים באזור.
היינו שם בצימר מטורף לפני שנתיים המחיר הזוי אבל היום לא הייתי חוזרת לשם שוב לא נעים להיות בקרבת ערבים,מה גם שאין בתי כנסת וכו' קצת מפחיד לסוע בלילה במיוחד אחרי האירועים האחרונים ,שהיינו שם שני גיסים שלי עשו הליכה וערבים תקפו אותםהאם זוהי סכנה לקחת צימר בירכא?
איך מתפללים?
איפה קונים מוצרי מזון כשרים?
מה יש לעשות שם?
לא אמור להיות שם בעיה זה מקום של דרוזיםהאם זוהי סכנה לקחת צימר בירכא?
איך מתפללים?
איפה קונים מוצרי מזון כשרים?
מה יש לעשות שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: