דיון צילחות-

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מעלה לג'מבו מייל.
הזוי, יותר מ4 ג"ב!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שמה כאן הבהרה ומוסיפה גם בכללים:

האשכול הזה נועד לצליחות שניקיות עשו.

הדרכות מהרשת, סרטונים וכו' אפשר להעלות באשכול https://www.prog.co.il/threads/פתחנו-אשכול-לסרטוני-מתכונים-מכל-הסוגים.398891/

העברתי לשם את כל הסרטונים.

קישורים לטיפים כתובים, כלים שמשתמשים בהם הצליחות וכיוצ"ב, אפשר להעלות לכאן.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
חבל שהצילחות יתערבב באשכול המתכונים.
לא כדאי לפתוח אשכול נפרד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מנת פתיחה לאירוע
פאפ סלמון
IMG_6766.jpg


הוראות צילחות:
מניחים 2 פאפים בסמיכות זה לא לזה

מכינים רוטב:
1/2 כוס מיונז
1 כף קטשופ
2 שיני שום
פלפל שחור
מעט פפריקה
1 כף מים

טוחנים יחד לרוטב אחיד.
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים עיגולים במרחקים שווים סביב בצלחת. בעזרת קיסם מושכים מעט ליצירת מראה של טיפות.

במרכז מניחים 3 חצרי צנוניות חצויות בזיגזג במרכז ומעט פטרוזיליה טריה.
 

chaia

משתמש מקצוען
מנת פתיחה לאירוע
פאפ סלמון
צפה בקובץ המצורף 711418

הוראות צילחות:
מניחים 2 פאפים בסמיכות זה לא לזה

מכינים רוטב:
1/2 כוס מיונז
1 כף קטשופ
2 שיני שום
פלפל שחור
מעט פפריקה
1 כף מים

טוחנים יחד לרוטב אחיד.
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים עיגולים במרחקים שווים סביב בצלחת. בעזרת קיסם מושכים מעט ליצירת מראה של טיפות.

במרכז מניחים 3 חצרי צנוניות חצויות בזיגזג במרכז ומעט פטרוזיליה טריה.
נראה מדהים.
אפשר הסבר איך מכינים פאף סלומון?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה מדהים.
אפשר הסבר איך מכינים פאף סלומון?
 

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
טורטיה מטוגנת במילוי בשר טחון חתוכה באלכסון,
לצד סלט עלי בייבי וצנוניות ברוטב חרדל, סילאן ושום.
הזילוף בצד הוא רוטב צ'ילי של קנור או אוסם...
P1230081.JPG
 

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אפשר מתכון של הטורטיה במילוי בשר?
בשמחה:
טורטיות במילוי בשר טחון
כמות לכ-20 טורטיות:
1 ק"ג בשר בקר טחון
12 בצלים גדולים (אפשר יותר, מוסיף בטעם)
פטריות קצוצות/ צנוברים - לבחירה
20 טורטיות
4 כפות רוטב צ'ילי
מלח, פלפל שחור,
פלפל אנגלי טחון/קינמון - לבחירה
לציפוי:
3 ביצים
פירורי לחם
ההכנה:
קוצצת בסלייסר או במעבד מזון את הבצל, להזהר שלא יגיע לטחינה אלא משו כמו חצי על חצי ס"מ (אחרת זה לגמרי נעלם עם הבשר..)
לערבב עם הבשר הטחון ולהעמיד בסיר פתוח על אש גבוהה, הבצל מגיר נוזלים וכך הבשר לא הופך לגוש, לערבב כל הזמן תו"כ בישול כדי שהבשר ישאר פירורי עד שמקבל צבע אפרפר, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהנוזלים מתאדים עוד כחצי שעה ואז לתבל, לקרר - לפחות לטמפרטורת החדר, אחרת קשה לעבוד עם זה.
אם מוסיפים פטריות או צנוברים, לטגן אותם קלות ולהוסיף כשהבשר מוכן.
למילוי:
להניח כ2 כפות מהמילוי בחלק הקרוב לשליש הראשון של הטורטיה, לקפל בצדדים ולגלגל, לטבול בביצה ובפירורי לחם, בשלב הזה ניתן להקפיא ולפני ההכנה להפשיר ולטגן, או לטגן ישירות בשמן עמוק עד להזהבה.
להגשה- חותכים בצורה אלכסונית ומסדרים יפה על הצלחת :)
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
בשמחה:
טורטיות במילוי בשר טחון
כמות לכ-20 טורטיות:
1 ק"ג בשר בקר טחון
12 בצלים גדולים (אפשר יותר, מוסיף בטעם)
פטריות קצוצות/ צנוברים - לבחירה
20 טורטיות
4 כפות רוטב צ'ילי
מלח, פלפל שחור,
פלפל אנגלי טחון/קינמון - לבחירה
לציפוי:
3 ביצים
פירורי לחם
ההכנה:
קוצצת בסלייסר או במעבד מזון את הבצל, להזהר שלא יגיע לטחינה אלא משו כמו חצי על חצי ס"מ (אחרת זה לגמרי נעלם עם הבשר..)
לערבב עם הבשר הטחון ולהעמיד בסיר פתוח על אש גבוהה, הבצל מגיר נוזלים וכך הבשר לא הופך לגוש, לערבב כל הזמן תו"כ בישול כדי שהבשר ישאר פירורי עד שמקבל צבע אפרפר, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהנוזלים מתאדים עוד כחצי שעה ואז לתבל, לקרר - לפחות לטמפרטורת החדר, אחרת קשה לעבוד עם זה.
אם מוסיפים פטריות או צנוברים, לטגן אותם קלות ולהוסיף כשהבשר מוכן.
למילוי:
להניח כ2 כפות מהמילוי בחלק הקרוב לשליש הראשון של הטורטיה, לקפל בצדדים ולגלגל, לטבול בביצה ובפירורי לחם, בשלב הזה ניתן להקפיא ולפני ההכנה להפשיר ולטגן, או לטגן ישירות בשמן עמוק עד להזהבה.
להגשה- חותכים בצורה אלכסונית ומסדרים יפה על הצלחת :)
יש אפשרות להכין דבק אכיל ולסגור בקצה- כף קמח על 2 כפות מים, ולמרוח בקצה ואז זה נדבק ולא מתפרק
 

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
די חדשה פה, נעזרת הרבה בפורום הנהדר!

גיליתי עכשיו את השרשור היפה הזה :)
מצרפת תמונה של מה שהכנתי לאחרונה לארוחה חגיגית פה בבית.

הצלחת מכילה - מוסקה בהגשה אישית של ניקי ב מוסקה ניקי
אורז (שנשאר משבת :D), והתוספת שעליו -בצל מטוגן עם פטריות משימורים, מלח, פלפל, וכף דבש.
הצורה של האורז - עשיתי עם תבניות מאפינס. קצת התפקשש...
 

קבצים מצורפים

  • 20200914_194813.jpg
    20200914_194813.jpg
    1.8 MB · צפיות: 436
  • 20200914_194816.jpg
    20200914_194816.jpg
    2.6 MB · צפיות: 397

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
לא קראתי את כל האשכול, אבל אני מקווה שאוכל להעשיר אותו

WhatsApp Image 2020-09-15 at 10.26.46.jpeg
כבדי עוף על מצע פירה ורצועות בטטה צלויות

WhatsApp Image 2020-09-15 at 10.26.47 (1).jpeg

גליל קדאיף במילוי קונפי סלמון וקרם פלפלים

WhatsApp Image 2020-09-15 at 10.26.47.jpeg
רביולי במילוי קרם אפונה ורוטב ציר חריףףף עם טוויל תחרה אכילה (פה הצליח טיפה פחות הצילחות, כי הרביולי נדבקו לי אחרי הבישול)
 

ארי עפרון

משתמש צעיר
כמה שהאשכול הזה עוצמתי
אני פשוט משוגעת על המטבח!!!
וזה באמת חשוב כי אפשר להכין ארוחת מלכים אך באם היא תוגש בצלחת חד"פ-הטעם גם כן יהיה בהתאם.....
ולעומת זאת ברגע שהכל מצולחת יפה-הטעם משתבח
מנסיון!!!!
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
להכל אני צריכה לשכתב, אבל לכבדים רשום לי

כבדי עוף ברוטב - ברוכי קופטייל
4-5 בצלים
5-6 שיני שום
1/4-1/2 כוס שמן
1/2 ק"ג כבד עוף צלוי טרי
1 כף פפריקה מתוקה מעושנת
2 כפות גדושות א. מרק פטריות/ כף גדושה רוטב פטריות
1/2 כוס יין אדום
2-3 כפות דבש (אופציונלי)
מלח, פלפל שחור

מטגנים בשמן בצל ושום עד לקבלת צבע חום קרמלי
מוסיפים את הפפריקה ופלפל שחור, מערבבים ומוסיפים את הכבדים,
מערבבים עם הבצל והתבלינים ומטגנים כדקה
מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי הכבדים, מוסיפים א. מרק פטריות, יין ודבש
מרתיחים ובשלים כ10 דקות עד להסמכה של הרוטב,
טועמים ומתקנים תיבול
 

מ. י.

משתמש מקצוען
להכל אני צריכה לשכתב, אבל לכבדים רשום לי

כבדי עוף ברוטב - ברוכי קופטייל
4-5 בצלים
5-6 שיני שום
1/4-1/2 כוס שמן
1/2 ק"ג כבד עוף צלוי טרי
1 כף פפריקה מתוקה מעושנת
2 כפות גדושות א. מרק פטריות/ כף גדושה רוטב פטריות
1/2 כוס יין אדום
2-3 כפות דבש (אופציונלי)
מלח, פלפל שחור

מטגנים בשמן בצל ושום עד לקבלת צבע חום קרמלי
מוסיפים את הפפריקה ופלפל שחור, מערבבים ומוסיפים את הכבדים,
מערבבים עם הבצל והתבלינים ומטגנים כדקה
מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי הכבדים, מוסיפים א. מרק פטריות, יין ודבש
מרתיחים ובשלים כ10 דקות עד להסמכה של הרוטב,
טועמים ומתקנים תיבול
נראה טעים מאד
רק שלכאורה אי אפשר להכין ליום הראשון של החג כי זה שבת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה