נכתב ע"י yossmor2;224969:הכל, חוץ מהשניה.
יפה מאוד.
רק הערה קטנה, אם אלו תמונות חלאקה, אז רק בראשונה ממש רואים את השיער.
נכתב ע"י Srool;225048:אני חושב שהראשונה פשוט מדהימה ודווקא בגלל שהוא בלי נעליים. ממש מיוחד!
גם האחרונה... אין מילים. בסופו של דבר (ונראה לי שגם שלמה מסכים איתי) אין כמו צילומי חוץ! הכי טבעי
בתמונות עם ה"קוקו" הוא נראה ממש כמו בת, בפרט עם החולצה האדומה.
גם לטעמי בצילומי חלאקה צריך שיער קצת מפוזר ולא אסוף
נכתב ע"י moyshi;225054:מסכים לכל מילה..
בתמונה הראשונה: היה רצוי שהרקע יהיה ממש לבן (כמו שאת עושה בד"כ) הצבע הסגול לא ברור. זה לא סגול ולא לבן.
בתמונה השנייה: הצל לא מחמיא והוא מסגיר את הקיר שנמצא בדיוק חצי מטר ממנו. כך הצל היה נופל יותר יפה.
(קיבלתי פעם טיפ מיוסי לצלם במרחק של מטר וחצי בתמונת סטודיו. אני בטוח שזה היה פותר את זה)
נכתב ע"י שלמה;225006:תמונות יפות!
למה הרגליים של הראשונות לבנות?
האם החדר בצבע סגול?
ב2 בתמונות חוץ נראה שהילד הולך ליפול...
בתמונה האחת לפני אחרונה, הילד ללא הנעליים נראה קצת מוזר, בפרט שהמכנס משתלשל שם יותר מדי.
לפחות גרביים?
תמונה האחרונה קצת שרופה.
אוף, למה אני לא יודע לפרגן
נכתב ע"י peri;225486:אני מאד מאד אוהבת את התמונות שלך ועוד יותר את זה שאת גם מוצאת זמן לצלם את הילדים שלך...
לדעתי, ילדים יחפים מאד חמוד אבל לא בתמונות יהודיות.
נ.ב: היה לי את אותו רעיון עם הא,ב אחפש בגנזך והעלה
נכתב ע"י peri;225500:אני יודעת שזה לא הבן שלך,התכונתי באופן כללי.
לא דיברתי על תמונות יהודיות אלא על ענין הרגליים היחפות בנושא שקשור לחלקה כמו א,ב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: