צילום מעון

ליצי

משתמש רשום
שלום ובוקר טוב!
הציעו לי לצלם מעון-150 ילדים. יש לי מצלמה ביתית טובה-אני מתלמדת. אין לי ציוד פלאשים וכו. זה אפשרי בכלל?
אם כן מה אתם ממליצים איזה רקע? אפשר בריסטולים לבנים? מה יפה?
רעיונות לאביזרים יש למישהו?
תודה מראש...

הגלים

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה את רוצה לצלם? פורטרטים של כל ילד או תמונות אוירה של ילדים משחקים ?

maty

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אם את מצלמת במעון, לא כל הילדים עומדים הכן זקוף לתמונת פנים, כך שהגיוני שתצטרכי לשנות המיקום שלך תוך כדי צילום, כדאי שתבררי עם ההנהלה מה המטרה הסופית שלה בתמונות, כרטיסי ברכה, תמונות למגירות וכו... כך תוכלו להגיע יחד להחלטה האם יש צורך ברקע אחיד, או שאפשר לצאת לחצר ולצלם, כמובן עם כיוון פוקוס נכון, שייצור רקע טבעי, אבל משתנה...

דוד דנברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י ליצי;845328:
FACE ואמור להיות רקע יש מצב בלי פלאשים וכו'?
ואיזה רקע?
תודה מראש...
בלי פלאשים בתוך מבנה יהיה קשה לקבל איכות טובה בצילום ילדים
כדאי להוציא אותם החוצה ולצלם עם עומק שדה קטן לטשטוש הרקע ...

ליצי

משתמש רשום
נכתב ע"י דוד דנברג;845332:
בלי פלאשים בתוך מבנה יהיה קשה לקבל איכות טובה בצילום ילדים
כדאי להוציא אותם החוצה ולצלם עם עומק שדה קטן לטשטוש הרקע ...

בלי רקע?

דוד דנברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י ליצי;845349:
בכל צילום יש רקע, השאלה איזה :) אם תרצו רקע חלק בלי פרטים שמושכים את העין, כדאי לצלם עם עומק שדה קטן ורחוק מהרקע ... אם יש אפשרות לפרוס בד לרקע מה טוב, גם אם אין, כל קיר או גדר חיה או ... יכול לשמש כרקע יפה אם נעמיד את המצולם רחוק מהרקע וצילום בעומק שדה קטן.

maty

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
1. עומק שדה קטן לטשטוש רקע - יוצר רקע כמעט אחיד, כמו שכתבתי, במילותי הלא מקצועיות מההודעה למעלה....
השאלה אם יש לך שליטה במצלמה הביתית על עומק שדה? (ז"א שליטה על צמצם...)
חשוב מאד שתדעי מה מטרת התמונות והאם הן אמורות להשתלב בגרפיקה בצבעים מסוימים...
2. תינוקות בני ארבע חודשים - לא מצלמים תמונת פנים על רקע חוץ מלפספורט - וזה נורא...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה