לא מחייב.. אם גיל העצמות באמת נמוך, רוב הסיכויים שהילד ייתן קפיצה פתאום בהמשך, ויגיע לגובה רגיל לגמרי...בכל מקרה כדאי ללכת לרינה פליישמן לטיפול בגובה
ארגינין היא חומצת אמינו שמיוצרת בגוף באופן טבעילמי יש נסיון עם ארג'י של פוראוור? לפי מה שהם מספרים זה עושה פלאים... לפי המופיע ברכיבים מכיל ארגינין שזה חיקוי כימי של הורמון הגדילה. ראיתי שיש גם לחברות תוספי המזון למיניהן תוסף כזה.. מכירים מישהו שהתנסה בזה?
אשמח למידע בענין. גם לדעת מנסיון מה מכל ההמלצות של רינה פליישמן הכי חשוב....
זו אחת הבלוטות בגוףהיפופיזה
אפשר לתת ארגינין ללא חשש? אם כן ידוע לך מה הכמות לילדה בת 15?ארגינין היא חומצת אמינו שמיוצרת בגוף באופן טבעי
הקשר בין ארגינין להורמון גדילה הוא שארגינין מעודדת פרשה של הורמון גדילה מההיפופיזה
לפיכך אפשר לבחון את הפרשת או אי הפרשת הורמון גדילה באמצעות תבחין ארגינין- הזרקת ארגינין שאמורה לעורר את ההפרשה, ובדיקת כמות ההורמון המופרשת
קיימת גם כתוסף תזונה
אין לי ידע או נסיון האם זה עוזר או לא
אבל במידה וכן
למה לא לקנות פשוט ארגינין?
נראה שהמוצר של פוראוור עולה לפחות פי שלושה או ארבעה
את האמת אין לי מושגאפשר לתת ארגינין ללא חשש? אם כן ידוע לך מה הכמות לילדה בת 15?
מישהו המליץ לי על ארג'י + של פואוור ואני מחפשת המלצות.אז הענין הוא שאני כבר משתמשת בארג'י. [מבטיחה לדווח על התוצאות...] וזה בדיוק המידע שראיתי ולכן שאלתי את המנוסים בנושא קומה נמוכה:
1. למה דווקא פוראוור ולא סופהרב/סולגאר
2. אם זה באמת עוזר . [לא מדעית, בסנטימטרים...]
אני התחלתי עכשיו ארגי של פארווארמישהו המליץ לי על ארג'י + של פואוור ואני מחפשת המלצות.
האם ראיתם תוצאות?
רואים תוצאות?אני התחלתי עכשיו ארגי של פארוואר
השבוע
חיפשתי הרבה זמן המלצות פה ולא מצאתי
החלטתי לנסות כי מדובר כבר אחרי נסיון של הרבה דברים וכבר שנתיים ללא תזוזה
עוד חודש חודשיים אעדכן, מקווה שלטובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: