נספח לאתגר ציורי שמן • נספח לאתגר 32

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
נכון שיצירה עם ביצוע וואו לא תזכה, אבל לא פעם אחת זכתה יצירה בגלל המקוריות שלה, ובאתגר היו יצירות יפות ממנה ומושקעות יותר.
דוגמא דווקא ליצירה שלא זכתה: באתגר של המאסטר שף כמעט זכתה היצירה של הפסטה השרופה רק בגלל הרעיון המקורי שעמד מאחוריה, והיא בקושי עמדה בכללי האתגר.
מאוד מעניין לראות את הבחירה של אנשים כי היא משקפת את מה שרוב האנשים נהנים ממנו,
וזה משהו שדורש לימוד.
מקוריות זה חשוב ומגניב, אבל פה מדובר בפורום של בינה מלאכותית.
כל המטרה היא להתמקצע ולהתנסות בטכניקות שונות ולהשתפר כמה שיותר.
לכן, (לדעתי בכל אופן) גם האתגרים צריכים להיות בדגש על הבינה מלאכותית ופחות על הראש היצירתי שעומד מאחוריה, שזה נחמד, אבל לא קשור לבינה מלאכותית.
טכניקה זה חשוב אבל השלב הבא זה יצירתיות.
נראה לי שמי שלומד בינה מלאכותית לומד את הטכניקה,
אבל בפועל השימוש בטכניקה זה מה שקובע.

נצנוץ✨

משתמש מקצוען
יוצרי ai
מאוד מעניין לראות את הבחירה של אנשים כי היא משקפת את מה שרוב האנשים נהנים ממנו,
וזה משהו שדורש לימוד.

טכניקה זה חשוב אבל השלב הבא זה יצירתיות.
נראה לי שמי שלומד בינה מלאכותית לומד את הטכניקה,
אבל בפועל השימוש בטכניקה זה מה שקובע.
נראה לי ערבבתי פה בין שני דברים, אז סליחה על הבלבול.
יש שתי צדדים:

צד אחד זה האתגר עצמו, אליו בעצם התכוונתי בעיקר.
הרבה מהאתגרים באים לאתגר את היצירתיות והחשיבה שלנו ולא את היכולות והמיומנות שלנו ליצור בבינה, לדעתי זה פחות מתאים לאתגר של AI, יש כאלה שחושבים אחרת וזה בסדר. לכן, באתגר הזה לפחות ניסתי לאתגר את הטכניקה והיכולת בבינה ופחות את המקוריות של המשתתפים, לכן גם ההצבעות צריכות להיות לפי יצירה יפה וברמה, ולא על יצירה מקורית.

יש את הצד השני שזאת היצירה עצמה ולפי מה היא מקבלת הצבעות. אני בהחלט חושבת שחלק חשוב מיצירה מוצלחת זה הרעיון שלה ולא רק הביצוע הטכני, אבל כשיצירה מקבלת הרבה הצבעות רק בגלל המקוריות שלה, אפילו שהביצוע שלה פשוט ממש, או כשיצירה מקבלת הרבה הצבעות והיא אפילו לא עומדת בכללי האתגר, זה לדעתי קצת מפספס את המטרה ושם יותר מדי דגש על המקוריות והיצרתיות על חשבון היופי והמקצועיות.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה