יש גם מלון בטוקאי -עיר 10 דק' מקערסטיר
נקי מאד וזול מאד
אולי לשבת פחות מתאים אבל באמצ"ש ממש שווה.
אפשר קישור?
יש גם מלון בטוקאי -עיר 10 דק' מקערסטיר
נקי מאד וזול מאד
אולי לשבת פחות מתאים אבל באמצ"ש ממש שווה.
אשמח לקבל מיקום וכתובת מדוייקת וכן יותר פירוט במה מדוברלמי שמגיע באמצע השבוע, מקום מומלץ וזול ללינה, ב’בית הרבנים’ בעיירה מאד, 10 דקות מקערעסטיר.
מה עם קישור?אפשר קישור?
כאן (בתחתית העמוד) יש לך כמה מקומות לינה מעולים ומומלצים בטוקאי:
לכל הנוסעים לקרעסטיר
מה אתם עושים עם קו טלפון?
מה האפשרויות הזולות?
סים של וודופון שעובד באומן טוב גם שם?אם יש לך אפשרות להשיג מכשיר שעובד בהונגריה, קונים טוקמן [כרטיס שממלאים בשיחות וגלישה] וכל פעם משתמשים.
אם אין לך מכשיר, אז לעשות חבילה בארץ, יש חברות שזה לא יקר.
אני קניתי סים אירופאי, וכל פעם ממלא דרך האתר שלהם.
סים של וודופון שעובד באומן טוב גם שם?
איך ממלאים אותו להונגריה?
החשבון להעברה בנקאית השתנתה לחבר שלי שלח לי את זה [זה רעיון מבריק]
בימים אלו אני עוסק במעשי החסד של ר' ישיעל'ה ומוציא הרבה כסף מכיסי לעי''נ של הרה''ק ר' ישעיה בן ר' משה
כדי שלומדי הישיבה ולומדי הכולל יוכלו ללמוד בלי שום טרדות האכילה
כשאני רואה שבאמצע הלימוד יוצאים בחורים והאברכי כולל לקאווע שטיבל ולוקחים חתיכה אחד מזונות וקפה וחוזרים ללמוד את ההייליגע תורה למשך 3 שעות
זה עושה לי חשק לעשות עוד חסד ולקנות עוד ועוד מזונות
וסיפור קטן שהיה אצלינו בישיבה בחור שהחליט יום אחד שהוא פותח את הקאווע שטיבל לעילוי נשמת ר' ישעה בן ר' משה ותרם הרבה מאוד כסף כדי לזכות בישועה בזיווג הגון וחודש אח''כ הבחור התארס כשאחריו שיירה של בחורים תרמו וזכו לישועות
עכשיו ביומד''ק של הרה''ק ר' ישעיה אני מתכנן לקנות הרבה מזונות שלא יהיה דקה בלי מזונות ושתייה
מי שיוכל לעזור לי בכל סכום כלשהו אני ישמח מאוד גם כדי שיהיה הרבה כסף בקאווע שטיבל כדי לשלם את ההוצאות מידי יום ביומו ובעז''ה תזכו לראות את הישועה שלכם בקרוב
ככתוב בצוואתו הקדושה אם ימשיכו במעשי החסד שלי יראו ישועות כמו בחיי
יש מספר חשבון בנק כדי לעשות העברה בנקאית
מספר חשבון 103024 בנק 11 דיסקונט סניף 98 או לכתובת מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נא להעביר את המייל הזה לעוד חברים וידידים כדי שגם הם יוכלו להשתתף ולזכות בישועה ומי שיכול לפרסם את המספר בנק לתרומות יזכה בעז''ה גם לישועה
@הרי זהבגם לנשים.
היינו השבת עם ילדה קטנה.
200$ אוכל ושינה
היינו אצל פרידלנדר.
לא מכירה את המלון שבקישור.
כן.@הרי זהב
סליחה שאני מקפיצה,
אני פשוט אמורה לנסוע בסוף שבוע וחשוב לי לדעת -
היה לכם באכסניה מיטה לילדה/מקום בחדר?
לא חושבת. הם רגילים להרבה אורחים יהודים במשך כל ימות השנה. זו הפרנסה שלהםיש סיכוי להיתקל באנטישמיות במלון שע"י ישיבת הקול אריה בעיירה "מאד"?
להגיע יהודים ככה... למלון בעיירה גויית טיפוסית.... לא נעים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: