ציוד הגדרה ביתית

מאושרים

משתמש צעיר
מוזיקה ונגינה
מי יכול להמליץ על ציוד הגברה לבית (לאירוע קטן בבית כגון: שבע ברכות, ביקור חולים, וכדו'). בוקסה, מיקסר, מיקרופון.
איזה סוג מומלץ, איזה מותג, ומספר דגם?
מה טווח המחירים בערך?
ואיפה כדאי לקנות באיזור המרכז בני ברק, מודיעין, ירושלים. תודה.

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
רמקולים יש המון המון סוגים ומחירים

יש מיקסר של ברינגר שרבים נהגו לקנותו ולהשתמש בו, נקרא 1002fx או 1202fx, תלוי אם רוצים לחבר 2 או 4 מיקרופונים - בסביבות ה700 800 ש"ח

בכללי הייתי ממליץ לחפש מיקסר שיש בו אפשרות של אקוולייזר כללי על כל המיקסר
כדוגמת המיקסר שתמונתו מצורפת
(אני לא מכיר את המיקסר ואני לא יודע איך האפקטים שלו, אבל אני מתכוון על האקוולייזר המסומן)

לא באמת חייבים, הרעיון הוא שאם נגיד יש יותר מידי באסים חזקים, אתה מוריד את הבאסים הכלליים של כל המיקסר ולא צריך לטפל בכל ערוץ בנפרד.

לגבי מיקרופון תלוי באיכות שאתה רוצה, גם מיקרופון יחסית פשוט יכול לעשות את העבודה. אם אתה רוצה את הטופ אז יש את shure sm58, שזה מיקרופון שרוב העולם משתמש בו אפילו המקצוענים ביותר, כמובן שיש עוד כמה יקרים וטובים יותר אבל אין צורך ביותר מזה בפשטות..
מחירו כ600 ש"ח

אם אתה רוצה יש חנות שקוראים לה עולם הסאונד, בראשום לציום, יש לו שם מיקרופונים לא מותגים ב120 ש"ח בערך והם ממש טובים, יש לו עוד הרבה ציוד במחירים טובים, תלוי מה אתה מחפש, סטנדים יש לו גם בזול אני חושב

קבצים מצורפים

• IMG_20181226_005607.jpg
    IMG_20181226_005607.jpg
    KB 324.3 · צפיות: 42

D.J עובדיה גבריאלי

משתמש חדש
הפקות ואירועים
אם תרצה סיוע בקניית ציוד אשמח לעזור לך...אגב יש לי גם המון ציוד למכירה במחירים מעולים ...0584146525 גם בווצאפ

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אתה מתכוון יד ראשוננ או שניה?

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לעולם הסאונד סניף גם בב''ב ברח' ז'בוטינסקי (אחרי בן-גוריון)לכיון ר''ג.

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה מרכז הסאונד, לא כך?

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
גם הם טובים ;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה