מעניין.אם לדוגמא הן מפרסמת באינסטגראם תמונה בשבת אבל הגישו הצהרה יחד עם הסמינר למשל , זה כבר יכול לעשות בלאגן.
אבל בוא נגיד שזה מקרים נדירים מאוד מאוד...
מעניין.אם לדוגמא הן מפרסמת באינסטגראם תמונה בשבת אבל הגישו הצהרה יחד עם הסמינר למשל , זה כבר יכול לעשות בלאגן.
לא כל כך.מעניין.
אבל בוא נגיד שזה מקרים נדירים מאוד מאוד...
בחורה שלומדת בסמינר ומפרסת תמונות בשבת באינסטגרם?לא כל כך.
אפשר להעלות באתר את ההצהרהאלינו התקשרו מלשכת הגיוס כי הבת שלי לא התייצבה, היא לא קבלה אישור מבית הדין יחד עם כל הכיתה, כי היתה בין הקטנות ובלי ת״ז, תור לת״ז כידוע לוקח המון זמן. והיה לי תור שהמתנתי אליו כמעט חצי שנה.
הסברתי להם את הבעיה בטלפון, הם הסכימו לחכות ולתת ארכה של כמה שבועות, הבחורה היתה מאד אנושית וגם נתנה לי מספר אליו לשלוח את ההצהרה.
עם כל זאת לאחר ששלחנו את ההצהרה הגיע צו אדום. אבל כשהתקשרנו נאמר לנו שאין מה לדאוג וזה יבוטל. וכך היה.
( אנקדוטה מענינת היתה שניסיתי להסביר לה שאין לבת שלי וואטסאפ ואין גם לנו וואטסאפ כדי לשלוח את ההצהרה, היא התקשתה להבין ולהאמין)
מענין, היא לא אמרה לי. זה היה לפני שנה בדיוק. ובתחילה אמרה שאנחנו מסתכנים בכלא. עד שהסברתי את הבלגן והבינה…אפשר להעלות באתר את ההצהרה
פהמענין, היא לא אמרה לי. זה היה לפני שנה בדיוק. ובתחילה אמרה שאנחנו מסתכנים בכלא. עד שהסברתי את הבלגן והבינה…
ואת התור ברבנות הצלחנו להשיג במהירות ועם דרכון במקום תז בזכות קשרים עם אנשים טובים שהיו שם.
לא להבהל, זה מה שחשוב, לעשות מה שצריך ובמהירות בע״ה.
לגבי מה שאמרו פה אודות מעקב באינסטגרם וכדו, מדובר על בנות חילוניות שמתחזות לדתיות, או בעלות תשובה שבודקים אם הן באמת רציניות בתשובה. לבת סמינר אין מה לחשוש.
בעיקרון לא צריך את זהאני צריכה שתהיה אצלי תעודת הפטור?
עשיתי לפני כמה שנים דרך הסמינר, ולא קיבלתי...
זה מוקד משטרתי.תתקשרו ל111
10-15 שנים?לפני כמה שנים?
הסיפור שלי הוא מלפני שבוע...10-15 שנים?
מתי מקבלים את הצו?
ו?הסיפור שלי הוא מלפני שבוע...
במעקב.
לא הצלחתי להבין איך זה קשור לתגיבה שלי אבל לא נורא.במעקב.
הועבר לטיפול הסמינר
[לא רק אני קיבלתי שיחת טלפון כזו]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: