מסוכן מאוד.
רק שקיות "קוקי"
ככה?
דוקא יצא לי לשמוע שהחומר של השקית קוקי הוא גרוע לבריאות. השקית הפשוטה עוד יותר גרועה?
מענין לגבי השקיות,לא יודעת על שקיות קוקי, על השקיות האלה אני יודעת שהן עשויות מנפט שמשתחרר בבישול
מענין לגבי השקיות,
אני שמה גריסים בתוך שקית אוכל וככה זה מתבשל בסיר. מכירה המון ששמים את הקטניות בשקיות. מענין עד כמה ואם זה מסוכן ובעייתי
אני גם אופה ישר על תבניות ח"פ ומכירה כאלו ששמים נייר אפיה ולא אופים ישירות על התבנית הח"פ
כל יום אומרים משהו אחר.ככה?
דוקא יצא לי לשמוע שהחומר של השקית קוקי הוא גרוע לבריאות. השקית הפשוטה עוד יותר גרועה?
שני שליש..."מוספים 2/3 כוסות קולה לא דייאט "
הכוונה פחות מכוס או 2 עד 3 כוסות?
"2/3 כוס שומן בשר טחון" -מה זה?
כדי ליצור טשולנט נימוח, וחום. יש לשים לב שיהיה ממוקם בפלטה במקום שיבעבע כל הלילה (ובשביל זה רצוי גם לכסות בשמיכה או במגבת עבה.)
לא צריך בגלל זה להציף אותו במים מראש כדי שלא יישרף, כי לרוב הוא יישאר נוזלי מדי בשעת ההגשה.
לפעמים רק מעט יותר נוזלים מן התוצאה הרצויה מספיקים, וזה בתנאי (ובכלל זאת עצה נפלאה) שמניחים צלחת הפוכה (מעט יותר קטנה מקוטר הסיר) על הטשולנט עצמו.
זה יוצר אפקט שהנוזלים, במקום להתאדות, פוגשים בצלחת וחוזרים לטשולנט עצמו.
הצלחת ההפוכה גם גורמת לכל חלקי הטשולנט להיות עסיסיים, ולא להתייבש.
מסוכן מאוד.
רק שקיות "קוקי"
יש לי צלחת זכוכית שתואמת בגודל, אבל לאחרונה החלפתי סיר לצ'ולנט (ברוך ה' גדלנו) והתחלתי לשים צלחת אחרת (היא עשויה מקורנינג של קורל, אבל לדעתי כל צלחת שחסינה לחום מתאימה), לא חייבים לכסות את כל קוטר הסיר, מספיק שתכסה את רובו של הצולנט.מעניין....
איזה צלחת את שמה? זכוכית? ואת משאירה כך מער"ש עד אכילת הצולנט?
במקום המכסה? או גם וגם?יש לי צלחת זכוכית שתואמת בגודל, אבל לאחרונה החלפתי סיר לצ'ולנט (ברוך ה' גדלנו) והתחלתי לשים צלחת אחרת (היא עשויה מקורנינג של קורל, אבל לדעתי כל צלחת שחסינה לחום מתאימה), לא חייבים לכסות את כל קוטר הסיר, מספיק שתכסה את רובו של הצולנט.
כך מאמצע הבישול עד אכילת הטשולנט.
גם וגם וגם, גם צלחת, גם מכסה וגם מגבת או שמיכה עבה.במקום המכסה? או גם וגם?
אשמח מאוד לקבלמעניין שבדיוק היום קיבלתי סרטון של הבעלים של מסעדת ''שלייקס'' שמראה איך הוא עושה
את הטשולנט שלו...
מי שרוצה באישי. (רואים את אשתו ממש לשניה )
נ.ב. כשם שפרצופיהם שונים כך טשולנטיהם שונים
אנחנו עושים ככה את "הכל" כל אחד בשקית נפרדת וכלום לא מתלכלך!!!אגב, במקום לעשות סיר אורז בליל שבת אני מכניסה אורז ("השף") עם מים (אפשר קרים), מלח ושמן ל-2 שקיות הקפאה אחת בתוך השניה, קושרת ומכניסה לסיר עם העוף בתחילת הבישול.
כך מתבשל לי אורז מושלם וטעים להפליא בלי ללכלך כלים מיותרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: