מידע שימושי צ'ולנט בליל שישי

תתתתתתתתתת

משתמש צעיר
אני עדיין לא מכירה חנות צ'ולנט ששמה בצ'ולנט: יין,דבש ובטטה-המוצרים שלטעמי עושים את הצ'ולנט!!!-חבל.
בכל אופן מחפשת צ'ולנט טעים, על איזה צ'ולנט אתם הכי ממליצים?

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
קורניק (מוכן ומזומן) חזון איש 15 טעם הצ'ונט לא השתנה שם ב40 שנה האחרונות.
מגיעים מכל קצוות המרכז, חרדים, דתיים , מסורתיים , חילונים, לקנות שם צ'ונט בליל שישי.
בהצלחה.

בן בקר

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
סתם ככה לפי המחקר שלי אלו שבביתם לא נהגו כל השנים לאכול טשולנט
יותר קל להם למצוא טשולנט טעים
כי אצלי זה ממש קשה...

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת לגבי צ'ולנט בשרי (לא טעמתי)
אבל אין בשום מקום צולנט (פרווה) מושלם כמו במעדנייה ב'שערי רווחה' בירושלים. (הם בעצם סניף של מסעדת בית ישראל)
עד כמה שהידע והנסיון שלי מפותח בבישול, אני לא מצליחה בשום אופן לפצח את סוד התיבול שלהם.
הלוואי שמישהי תדע להגיד לי, ותחסוך לי כסף..

תתתתתתתתתת

משתמש צעיר
לא יודעת לגבי צ'ולנט בשרי (לא טעמתי)
אבל אין בשום מקום צולנט (פרווה) מושלם כמו במעדנייה ב'שערי רווחה' בירושלים. (הם בעצם סניף של מסעדת בית ישראל)
עד כמה שהידע והנסיון שלי מפותח בבישול, אני לא מצליחה בשום אופן לפצח את סוד התיבול שלהם.
הלוואי שמישהי תדע להגיד לי, ותחסוך לי כסף..

את שמה בצ'ולנט יין?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה